Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Petite Maison

View album (35)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
9.5
Rating
 

Availability of 'La Petite Maison'

Sharon Megret has last updated the calendar on 04 Dec 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Petite Maison evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in October 2021

Fijn huisje met mooi uitzicht en Sharon is een behulpzame en vriendelijke gastvrouw. Heerlijk wandelen in een rustige omgeving. Leuke uitstapjes te maken binnen een uurtje rijden.

9
Visited in June 2021

Een absolute aanrader, vooral voor degenen die van rust en natuur houden. Het huis heeft alle gerief (inclusief 2 terrassen) om een onbezorgde vakantie door te brengen te midden in de natuur (enige geluid is het geluid van de vogels en af en toe eens een auto of tractor die passeert). Bovendien is Sharon, de eigenaresse, een zeer enthousiaste en behulpzame dame die altijd bereikbaar is en onmiddellijk ter plaatse komt in geval van eventuele problemen. Zij leverde ons 's morgens vers brood en we hebben ook 2x genoten van haar charcuterie- en kaas schotel, dit alles tegen een zeer democratische prijs. In Venarey op ca 12-13km is er een grote supermarkt waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt tijdens je verblijf.
Samengevat een fantastische gastvrouw, een zeer mooi huis en volop natuur, anti stress en ook niet onbelangrijk "covid vrij". Ons zien ze daar volgend jaar terug.

10

Visited this Gite? Please give your opinion