Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Machecourt

View album (26)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.4
Rating
 

Availability of 'Maison Machecourt'

Jacqueline en Gerben last updated the calendar on 18 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison Machecourt evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in May 2022
Frans en Marijke

Prachtige authentieke gite en toch ontbreekt het je aan niets.
Rust en een fenomenaal uitzicht vanuit de privétuin.
Heerlijk!

9
Visited in April 2022

Wij hebben een heerlijke week gehad in het fijne huisje.Alles is aanwezig wat je vakantie compleet maakt.Het ligt op een idyllische plek, het licht veranderd met de minuut zodat je steeds een anders zicht hebt.’s Avonds met het vallen van de duisternis hebben we vaak de uiltjes gehoord.Prachtige omgeving en we hebben veel gewandeld.Het ontvangst en het uitzwaaien van Jacqueline en Gerben was erg leuk, ze zijn zeer geïnteresseerd.

8
Visited in August 2021
Henny en Hans Beekhuis

Voor ons was het de 4e keer dat we in deze geweldige gite een deel van onze vakantie vierden. Voor het eerst met Jaqueline en Gerben als eigenaren. We hebben (ondanks onze vroeg aankomst) zeer hartelijk ontvangen en voorzien van een vers bakkie koffie. Jaqueline liet ons enkele kleine aanpassingen zien die het comfort alleen maar ten goede zijn gekomen, een leuk boeketje bloemen op tafel en een heerlijk flesje zijn deden ons weer direct thuis voelen. Het blijft voor ons de "ideale" plek om te onthaasten en heerlijk te fietsen en te wandelen in de rustige omgeving. De gite heeft alles wat je nodig hebt en dat allemaal gelijkvloers. Echt een aanrader, mede door de prettige contacten met de eigenaren, die overigens in de woning ernaast wonen.

10
Visited in July 2021
Hans en Els

Wij waren de eerste huurders van de nieuwe eigenaren van deze geweldige gite. We werden hartelijk verwelkomd door Jacqueline en Gerben. Wat een leuke ontvangst en wat een mooie plek! Met deze gite heb je een volledig huis ter beschikking met een goed bed en een goede douche en bad. Hier kan je heerlijk tot rust komen en lekker in de verte kijken. Maar de omgeving leent zich ook prima voor fiets- en wandeltochten en bezoek aan allerlei mooie stadjes en dorpen. De map met suggesties die Jacqueline en Gerben hebben gemaakt is groot en we moeten nog meerdere keren terug komen om daar nog meer gebruik van te maken. En dat zullen we zeker doen!

9
Visited in September 2020
Henny en Hans Beekhuis

Beter dan best en zo heerlijk rustig. Werkelijk geweldig dankzij de fantastische gastvrouw Linda. Wilde eigenlijk een 11 geven, maar dat kan niet in dit systeem.

10

Visited this Gite? Please give your opinion