Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Château de Salorges - Gîte 1

View album (17)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
8.8
Rating
 

Availability of 'Château de Salorges - Gîte 1'

Wim Peters last updated the calendar on 26 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Château de Salorges - Gîte 1 evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.8
Visited in July 2021

Samen met mijn 2 kinderen (10 en 13) hebben we 2 heerlijke weken gehad!
De kasteelwoning heeft een prachtige inrichting en een hele fijne keuken. Elke ochtend maakten we een wandeling door de prachtige omgeving, en ontbijt aan de rivier de Yonne. Met de grote meren in de buurt hebben we ook genoten van de watersportfaciliteiten.
Een grote aanrader!
Bedankt Wim en Lida voor jullie gastvrijheid!

9
Visited in October 2019

Aanrader!
Wat een liefde hebben Lida en Wim in hun domein gestoken. Wij - gezin met 2 kinderen van 4 en 6 - hebben een heerlijke verlengde najaarsvakantie in de Morvan mogen vieren. De meer dan ruime kasteelwoning is van alle gemakken voorzien, met veel zorg en oog voor brocante schatten ingericht en de gastvrijheid van de eigenaars zorgde ervoor dat het bijna voelde alsof we bij opa en oma logeerden. Maar dan met alle privacy die bij een guesthouse hoort.
Een absolute aanrader voor iedereen die zoekt naar een uniek plekje in de Morvan.

9
Visited in September 2019

Het huisje en uitzicht zijn prachtig. Het kasteel zelf is ook een plaatje. En dan, 's ochtends wakker worden met de koeien voor het raam en de kippen die scharrelen voor je deur. De kleine kinderen hebben heerlijk gespeeld op de schommel, glijbaan en trampoline. Er zijn geen leuke restaurants in de buurt of activiteiten. Ook waren we de eerste dagen de enige gasten. Het was heerlijk, maar je moet wel de knop omzetten met elkaar! Een warme aanbeveling voor een aantal dagen!

8
Visited in August 2019

wat hebben we genoten en wat een lieve mensen zijn Lida en Wim
dit was voor ons de tweede keer ik raad iedereen aan om van dit stukje gezelligheid en omgeving enorm aan
het huisjes is van alles voorzien en we gaan zeker nog terug
grote compliment voor deze twee mensen

9
Visited in August 2019

Fantastische plek!
We zijn er voor de 2e keer geweest dit jaar en hebben voor volgend jaar alweer gereserveerd! Als je van eenvoud en rust houdt is dit een heerlijk verblijf voor een vakantie. Mijn dochter van 12 heeft zich wederom kostelijk vermaakt met de kleinkinderen van Wim en Lida en met de andere kinderen.

8

Visited this Gite? Please give your opinion