Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Belle Morvandelle

View album (26)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'La Belle Morvandelle'

Johan Wessels en Marjo Bink last updated the calendar on 30 May 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Belle Morvandelle evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in June 2021

We vonden dit een heel fijn huis. Het is ruim, praktisch(cv wat heel prettig is in een koude meiweek) en daarnaast ook nog smaakvol ingericht. Zoals al in meerdere recensies benoemd is het ook heel compleet ingericht en heeft het een prachtig uitzicht. We vonden de communicatie met de eigenaar heel soepel verlopen, hij reageert ook heel snel. Het huis ligt in een dorp dus er komt wel wat verkeer langs maar dat blijft binnen de perken. Al met al zeer voor herhaling vatbaar.

10
Visited in July 2020

We hebben hier nu een week vakantie doorgebracht en nog een week te gaan. Nog niet eerder hebben we zo'n compleet en comfortabel vakantiehuis gehuurd. Echt een fijn huis. Prachtig uitzicht, mooie tuin met veel vogels en rustige omgeving. Echt genieten.

10
Visited in July 2016

Heerlijk sfeervol huis ,van alle gemakken voorzien, met heerlijke terrassen en tuin Als extraatje de fantastisch gevulde boekenkast met de nieuwste romans!!
Lekker rustig dorpje. Aanrader voor wie van natuur en rust houdt en toch niet achteraf wil zitten!!,

10
Visited in July 2015

Dit was onze eerste ervaring met het huren van een gîte, dus was het wel spannend om te weten wat we zouden ontdekken.
Een huiselijk huis, met alle benodigdheden maar vooral gezellig om er te verblijven. Vanop het terras is er een heel mooi uitzicht, het is er gewoon genieten!
We hebben er een leuke maar natuurlijk veel te korte vakantie doorgebracht, reden te meer terug te keren, zeker? :)

10
Visited in August 2013

Super vakantiehuis, van alle gemakken voorzien. Complete keuken, mooie badkamer met bad, drie ruime slaapkamers met fijne bedden en een heerlijke veranda met mooi uitzicht. En dat voor een mooi prijsje. Contact met eigenaren en sleutelhoudster verliep ook prima.
Voor echt kleine kinderen is de tuin wat minder fijn ivm trappetje en veel steentjes. De speelweide is alleen te gebruiken als er goed gemaaid is. Prachtige wandel- en fietsomgeving!

9

Visited this Gite? Please give your opinion