Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Montsermage

View album (20)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.7
Rating
 

Availability of 'Montsermage'

Esther en Martin Smeding last updated the calendar on 24 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Montsermage evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in October 2022

Ik heb 1 week genoten van gite Montsermage . Het huis is van alle gemakken voorzien. en heeft een heerlijk grote tuin waar mijn hond ook zeer van heeft genoten. Nederlandse zenders op de t.v! Zeer gastvrije eigenaars die mij de nodige informatie van de omgeving gaven. Ik heb daar prachtige wandelingen gemaakt. In Moux -en -Morvan is een kleine supermarkt en bakker.

9
Visited in July 2020

2 heerlijke weken gehad in de gite van Martin en Esther. Super fijn huis en mooie omgeving. Zeker een aanrader voor een fijne vakantie

Groet Don en Jolanda
En Joey

10
Visited in May 2019

We komen al jaren naar de gite op Montsermage. Altijd fijn om hier te zijn. De omgeving is prachtig en lekker rustig. Ook genoeg mogelijkheden om een leuk stadje, kasteel of brocante te bezoeken. Zwemmen in Lac Setton en lekker wandelen. Het huisje is ruim en van alle gemakken voorzien. Een aanrader!

10
Visited in October 2012

Vier keer zijn we nu te gast geweest in Moux en daar zal het, wat ons betreft, beslist niet bij blijven! De prachtige plek en omgeving, het fijne huis, de rust, de gastvrijheid doen ons vast en zeker binnenkort besluiten die kant weer op te gaan!

10
Visited in July 2011

We zijn weer thuis, slechts een paar uur en we missen Montsermage nu al!
Twee heerlijke weken doorgebracht in de sfeervolle gite van Martin en Esther.
We komen zeker terug in Moux!!

10

Visited this Gite? Please give your opinion