Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

de Boulangerie

View album (35)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'de Boulangerie'

Attention! Wim Oudejans en Angelique Otten last updated the calendar on 31 Jul 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of de Boulangerie evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in November 2021

Hoi Angelique en Wim , wij hebben ondanks een moeilijke start erg genoten bij jullie en de morvan is een geweldige streek en het etentje bij jullie was erg gezellig en het bottelen van de wijn was heel leuk en de wijn is heerlijk wij hopen dat het verder goed gaat met de verhuur en misschien tot ziens groeten Ria en Lucas

8
Visited in June 2019

Wat een fijn plekje in de Morvan. We hebben echt het Franse leven meegemaakt in dit stilte van dit mooie dorpje. Mooi uitzicht vanuit de tuin en een sfeervol authentiek huis. Merci

9
Visited in September 2018

Charmant huis in een leuk Frans dorp. Lekkere zonnige tuin. Mooi uitzicht. Mooie wandelingen gemaakt. Mooie expositie in het dorp gezien in de galerie. Leuke dorpjes in de buurt bekeken. Leuke brocantes bezocht. Koeien worden verweid over de weg zoals vroeger. Mooie omgeving.

10
Visited in July 2018

Romantisch en sfeervol ingericht vakantiehuis. Een mooie tuin met prachtig uitzicht en lekker zonnetje. De koeien werden verweid voor de deur. Een stoet met grote koeien en kalfjes, Leuk om mee te maken. Leuke wandelingen gemaakt en mooie plaatsen bezocht. Bedankt voor deze fijne vakantie. Meike en Rene.

9
Visited in June 2018

Wij werden hartelijk verwelkomd door Angelique en Wim . Dat was een goed begin van onze vakantie. Alles zat mee. Het huis was heel erg sfeervol en voldeed goed aan onze wensen. Mooi ingericht en daar houden wij van. De tuin was genieten met veel zon en een prachtig uitzicht. Heerlijk gegeten bij leuke restaurantjes in de omgeving. We zijn echt tot rust gekomen in deze week. Leven als god in Frankrijk in de Boulangerie.
Tot de volgende keer.
Jan en Theo

9

Visited this Gite? Please give your opinion