Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Ravieres

View album (58)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
8.0
Rating
 

Availability of 'Ravieres'

Albert Vonk last updated the calendar on 27 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Ravieres evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.0
Visited in July 2021
Ron Schümaker

We hebben een heerlijke week doorgebracht in deze bijzonder rustige gîte. Hij is prachtig gelegen, met heel veel privacy. Het was iedere ochtend weer een verrassing welke vogels zich zouden laten zien. Vooral het paartje boomklevers was bijzonder. We hebben heerlijke wandelingen gemaakt in de directe omgeving, en in de nabij gelegen Morvan. Het is een heel mooi gebied, we kunnen het iedereen aanbevelen. Af en toe kwam de boer langs om zijn koeien te verweiden, die stonden steeds op een iets ander veld in de nabijheid van de gîte. Op de foto het achteruitzicht vanuit de tuin.

8
Visited in May 2018

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Albert en Ilse zijn heel gastvrij. Je valt in slaap met het geluid van een nachtegaal en je staat op met dat van de Hop. Huisje is super comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ik heb samen met Ilse prachtige wandelingen door de Morvan gemaakt. In het dorp zit een heel goed restaurant waar je ook heerlijk eten af kunt halen. Zeker voor herhaling vatbaar.

10
Visited in July 2017

Huisje op een rustige vrije plek met geweldig uitzicht. Basic huis maar alles is er met name goede matrassen. Rust natuur en paarden die rustig enkele meters voor het huis langs lopen s'ochtends. Overigens is een paardencoachsessie iedereen aan te raden, het levert altijd wat op! Aanrader!

8
Visited in June 2017
Alex Hendriks

Het is herfst en een start gemaakt met fotoalbum "Ravieres Frankrijk", Dan haal je toch herinneringen op waarvan ik iets wil delen. Deze locatie is oase van rust, en als je wat "drukte" wilt dan zijn er mogelijkheden te over om bezienswaardigheden, steden te bezoeken. Bijna elke dag er even op uit om cultuur op te snuiven en te genieten van het prachtige landschap. Een prima stek om op te nemen in een rondreis, 2 a 3x ergens een week, door dit enorme land met zijn verscheidenheid.

9
Visited in June 2017
Rosa van Leeuwen

Wat een heerlijke vakantie! Een mooie rustige plek waar je prachtige wandelingen kan maken :)

10

Visited this Gite? Please give your opinion