Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La vieille maison

View album (29)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.4
Rating
 

Availability of 'La vieille maison'

Romana en Jan last updated the calendar on 12 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La vieille maison evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in July 2022
Agnes Zitter-Slangewal

Wij hebben twee heerlijke weken in La Vieille Maison doorgebracht. Bij aankomst hartelijk ontvangen en er stonden eitjes van eigen kippen, een fles wijn en een klein flesje eau de vie klaar.
Wat kun je zeggen over zo'n prachtige plek?
De rust , de ruimte, de natuur, de bessen uit de tuin, het uitzicht en een prachtige omgeving, gewoon geweldig!
Jan en Romana zijn erg vriendelijke en behulpzame mensen, staan voor je klaar wanneer er iets is. Onze hond werd ziek en Romana was zo lief om voor ons een dierenarts te bellen en mee te gaan naar de afspraak.
Het huis zelf is charmant ingericht met alles wat je nodig zou kunnen hebben en de bedden liggen heerlijk. De badkamer is ietwat klein maar prima te doen.
Echt een heerlijke plek om tot rust te komen, wij zijn nog nooit zo lui geweest in een vakantie....
Jan en Romana bedankt voor alles,
Groetjes Rob , Agnes en Tjalle

9
Visited in June 2022

Na 2 jaren Corona is het ons uiteindelijk gelukt de Morvan te bezoeken en te kunnen genieten van La Vieille Maison. Dank Jan voor je flexibiliteit!
We (en ook onze 2 honden) hebben een fantastische week achter de rug : afwisselende lange wandelingen, bezoek Beaune, Lac des Settons en Mont Beuvray. De gite is goed uitgerust en het uitzicht is prachtig. Een ware aanrader voor reizigers die natuur en stilte appreciëren.

9
Visited in June 2022
Femke en Leon Ruyters

Wat moet je nog schrijven na 10 jaar achter elkaar La Vieille Maison in Le Cruyot te hebben geboekt? Voor ons is het DE plek om bij te komen. In de omgeving vinden we nog steeds leuke verrassingen zoals Opus Gotique waar een 95 jarige Amerikaan samen met een team internationale vrijwilligers enthousiast werkt aan een heus Gotisch bouwwerk met onderaardse gangen en geheime deuren. Elk jaar ontdekken we ook nieuwe restaurantjes en mooie wandelingen. De Morvan zal ons nooit vervelen. We kijken terug op 2 heerlijke weken. Dank aan Jan en Romana die er weer voor gezorgd hebben dat het ons aan niets ontbrak. Tot de volgende keer!

10
Visited in May 2022
Koen Frantzen

Midden mei hebben wij gedurende twee weken voorjaarsvakantie, weer kunnen genieten van La Vieille Maison in de prachtige Morvan streek.
Er is een goede reden, dat wij hier al een aantal jaren terugkomen. Voor ons is La Vieille Maison een waar lustoord, met veel rust, veel kleur van de ontelbare wilde bloemen en het gezang van vele vogelsoorten.
Ook de bijzondere insecten en reptielen zijn een beetje aandacht zeker waard.
Naast natuur en rust kun je in de nabije omgeving ook genoeg vinden op het gebied van lokale markten en leuke restaurantjes.
Daar hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt.
Romana en Jan staan, waar nodig, altijd klaar met tips en goede raad en zorgen voor een plezierige en ongedwongen sfeer.
Ook voor onze hond Odie is het daar goed toeven en zij en Laika de hond van Romana en Jan, kunnen heerlijk ravotten in de tuin, terwijl wij van het uitzicht en een lekker glaasje huiswijn genieten.
Wat wil een mens nog meer...

10
Visited in October 2021

Fantastische plek om heerlijk tot rust te komen. Buiten het huisje kun je op verschillende plekken zitten, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van de zon. Wij hadden onze hond bij ons en daar werd erg goed rekening mee gehouden. Zo werd er een hekje geplaatst om de tuin heen, zodat de hond niet weg kon lopen. De eigenaars hebben een hele lieve hond, waardoor onze hond een gezellig speel kameraadje had. Op een paar minuten lopen is er een feeëriek kabbelend beekje te vinden. Vanuit het huisje heb je zicht op dit beekje en een groen landschap. In de keuken van het huisje is vrijwel alles te vinden om uitgebreid mee te kunnen koken. Dit vonden wij erg fijn, omdat er zoveel lekkere producten te vinden zijn in de omgeving, die je ook goed wilt kunnen bereiden. Daarnaast waren de eigenaars erg behulpzaam en aardig.

9

Visited this Gite? Please give your opinion