Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Winery

View album (9)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
7.2
Rating
 

Availability of 'Winery'

Bob Brown last updated the calendar on 12 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Winery evaluate this property in the past 4 years with an average of:

7.2
Visited in July 2022

Oase aan rust . Koel huisje bij warm weer. Goede bedden. Het huisje zou nog veel leuker zijn als de badkamers en de keuken gerenoveerd zouden worden. Wij hebben genoten!

7
Visited in September 2021

Zeer gerieflijk huis. Zeer mooie tuin die je deelt met de bewoners van het andere huisje. Prima uitgerust met alles wat je nodig hebt. Enkel heeft het huis een zeer grote schoonmaak nodig. Toen we aankwamen lagen er op beide slaapkamers enorm veel vliegen. Gedurende de 2 weken ook echt veel andere insecten in huis gehad.

6
Visited in August 2021

Mooie plek om te zijn. Helaas waren de uitbundig bloeiende bloemen op de foto’s verwelkt.

7
Visited in September 2020

De Winery is een leuk huisje in een mooie omgeving. De keuken is goed voorzien van apparatuur. Ideaal is dat er twee ruime slaapkamers met eigen douche/toilet zijn. Er is een grote tuin bij met prachtig uitzicht. Als ik minpunten op moet noemen, dan waren het de bedden (het ene erg zacht en het andere erg hard) en de locatie van het huisje. Het huisje staat pal naast een boerenbedrijf met bijbehorende geluiden (tractor e.d.) en veel vliegen.

7
Visited in August 2020
Ron Schumaker

The Winery is een heerlijk huisje, met alle comfort. Het is prachtig rustig gelegen in een mooi wandelgebied midden tussen de wijngaarden. We hebben genoten, alleen vonden we het matras iets minder, maar dat is detailkritiek. Het is het rechtse gebouw op de foto.

9

Visited this Gite? Please give your opinion