Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Champcery

View album (22)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 0
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Le Champcery'

Hanneke en Bert last updated the calendar on 16 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Champcery evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in April 2022

Wat een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Het mooie landschap en de ruimte om je heen. We zagen zelfs een ree lopen.
De ontvangst was allerhartelijkst en het huisje was gezellig en van alle gemakken voorzien.
Er zijn voldoende uitstapjes te maken, maar rustig zitten lezen bij het huisje is ook zeker aan te raden.
Er waren problemen met de cv, maar er werd alles aan gedaan om dat op te lossen. Het is één van de weinige huizen die een cv hebben. Helemaal top als je niet tegen houtkachels kunt.

9
Visited in February 2022

We hebben dit huis een week in de krokusvakantie gehuurd. Het weer was fris maar zodra het zonnetje scheen kon je heerlijk in de luwte op het terras zitten. De nachten waren koud , maar het huis was pas geleden van CV voorzien en die maakte het huisje comfortable. De houtkachel in de keuken functioneerde ook prima. Een extra comfort boden de elektrische dekens op de nieuw aangeschafte bedden. Verder ligt het huisje afgelegen maar prachtig. Rust en extra donkere nachten Prachtig!!
Het huis is sfeervol ingericht met een leefkeuken die van alle gemakken is voorzien. De ontvangst met een heerlijke fles Cremant de Bourgogne en een bos bloemen was top.
We komen graag nog een terug!

10
Visited in September 2021

We hebben erg genoten van het huis en de omgeving. Vooral de stilte is fantastisch. Het huis is prima, alles is er. We waren wat minder te spreken over de bedden, maar de matrassen schijnen binnenkort vervangen te worden. Jammer dat de wifi het niet meer deed, als je abonnement niet toereikend is kost dat wel extra.
We komen graag nog eens terug.

8
Comment from Hanneke en Bert

Beste Marian, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van ons huis. De bedden worden aankomend weekend vervangen door nieuwe boxsprings. We hebben problemen met de wifi gehad door de weersinvloeden, o.a. door het onweer. We hopen jullie binnenkort weer te mogen ontvangen in "Le Champcery" Met vriendelijke groet, Hanneke en Bert

Visited this Gite? Please give your opinion