Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chateau Champ Ramet

View album (11)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 0
  • 2
9.6
Rating
 

Availability of 'Chateau Champ Ramet'

jacqueline Couteaux last updated the calendar on 26 Jun 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Chateau Champ Ramet evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.6
Visited in July 2022

Wat een fantastisch huis op een geweldige plek. En super vriendelijke eigenaren die ook nog eens heel behulpzaam zijn.
Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!

10
Visited in July 2022

We zijn een week in de kleinere gite geweest en we hebben echt genoten. Het huis is zeer goed geoutilleerd met veel serviesgoed en keukengerei, en echt alles is er (toen ook afwasmiddel, peper/zout, vaatwastabletten, aluminium-folie etc.). De bedden sliepen lekker en het huis is met smaak ingericht, met goede verlichting en mooi meubilair. De huiseigenaren Jaqueline en Ton zijn bijzonder vriendelijk en zijn gezellig, maar als je meer op je zelf wil zijn is dat ook prima. Ook de honden (wijzelf hebben een kat) zijn leuk en vriendelijk, maar ook hen kun je vermijden als je wil. Het zwembad is lekker verkoelend.
Er zijn twee uitspringende voordelen aan deze vakantielocatie: 1) de enorme tuin, waar je overal mag zitten onder een van de reusachtige bomen, en waarin je heerlijk kunt lezen op goede tuinstoelen, en 2) de natuurlijke koelte van het huis (muren zijn meer dan halve meter dik). Toen wij er waren was het twee dagen meer dan 37', en het huis bleef zo koel (na sluiten van luiken etc.) dat we zelfs onder de dekens sliepen. Wij hebben er gefietst, heerlijk gekookt en vooral gelezen. Het is ook goed te rijden in een dag, de snelwegen zijn niet druk en het is nog authentiek Frankrijk waar mensen je groeten en iedereen vriendelijk is en waar er altijd een plaatsje is voor een kop koffie of een lunch.

10
Visited in July 2022

We beleefden 2 hele mooie weken in de gite. Een enorm domein, prachtige omgeving, zeer gastvrije eigenaars!
Wifi was mogelijk in de wifi-kamer (bijna altijd toegankelijk en op de trap buiten. In de omgeving vanalles te beleven. Zwembad prima inorde! Lekker fris in de gite tijdens het warme weer.

9
Visited in September 2021

Uitermate goed verzorgde gîte, karaktervolle living, grote keuken met deur naar het de achtertuin waar je heerlijk buiten kunt eten met uitzicht op het landgoed. Prachtig. Goed uitgangspunt voor natuur en interessante plaatsen (Autun op 15 min). En niet te vergeten, fijn contact met de eigenaars, Jacqueline en Ton. Het was een droom om daar twee weken te kunnen verblijven. Merci!

10
Visited in August 2021

Op vakantie zijn en je toch thuis voelen. Zo hebben we deze week in de grote gite van Champ Ramet ervaren, als 'huisgenoten' van Jacqueline en Ton. We hebben fijne gesprekken gehad, een uitdagende mountainbiketocht met Ton gedaan (ik geloof er niks van dat je 71 bent...) en aan beide kanten inspiratie opgedaan voor nieuwe plannen. En daarnaast nog allerlei andere sportieve en culturele activiteiten ondernomen in de schitterende omgeving van de Morvan. En natuurlijk helemaal tot rust gekomen in het huis met zoveel historie en het omliggende landgoed. Graag tot een volgende keer!

9

Visited this Gite? Please give your opinion