Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Verderaux

View album (32)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
8.7
Rating
 

Availability of 'Les Verderaux'

mj Ankone last updated the calendar on 26 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Verderaux evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.7
Visited in May 2022

Wat een heerlijke plek!
Rust, ruimte - wat wil je nog meer. Wij hebben een goed verblijf gehad, maar ook in de aanloop naar onze reis was het contact met Marie-Jose erg prettig.
De keuken is voor ons, mede gezien het weer, de "leefplek" geweest tijdens ons verblijf. 's Avonds heerlijk de kachel aan en, vergezeld door een goed glas rode wijn, natafelen!

Voor de sportievelingen is Uchon (met de racefiets) een mooie uitdaging in de buurt.

Kleine, opbouwende puntjes van kritiek zijn gedeeld met Marie-Jose en worden opgepakt.

Voor herhaling vatbaar!!!

9
Visited in May 2022

We hebben genoten! Wat een mooi huisje en op wat een mooie plek!
Dit jaargetijde ( lente) is ook de natuur op z’n mooist en het weer heerlijk om te wandelen. We hebben genoten van de natuur, de vele soorten bloemen, de salamanders, de koeien, vogels, fazanten, hazen, hertjes en de brem die overal de bermen fel geel verlicht. We hebben vuurtje gestookt binnen en buiten ( geweldige houtkachel) Al met al een fantastische week.

9
Visited in October 2019

Wij zijn verknocht aan het unieke heuvelachtige landschap van de Bourgogne, de Morvan, met de prachtige vergezichten en de vredig grazende Charolais in de door ruige heggen omheinde weilanden. In dit sfeervolle huis komt dat alles samen.
Voor het eerst in 2018 hebben we een weekje in Les Verderaux doorgebracht. Dat is ons zo goed bevallen dat we het in 2019 hebben herhaald. Nu al hebben we geboekt voor 2020: dat zegt alles over onze waardering van het huis en de plek.

8
Visited in July 2016

Een prachtig en sfeervol huis in een oase van rust door z'n afgelegen ligging. Je hoort de mooiste vogelgeluiden en er fladderen veel vlinders om je heen. De gezellige keuken met openslaande deuren naar de tuin is goed voorzien om zelf te koken. De slaapkamers zijn zeer ruim en de badkamer is top. Een aanrader voor rustzoekers.

9
Visited in May 2016

Heerlijk huis. Wij kwamen aan met zonnig weer en bij de eerste aanblik van het huis waan je je in de Provence... Dit wordt versterkt doordat het huis een zeer lichte gezellige keuken heeft waar je voor de glazen deuren 's ochtends in alle rust je ontbijtje kunt nuttigen. Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft een lekker luxe badkamer; (prettig detail is het heerlijk warme lucht kacheltje) . In het voorjaar is het 's avonds nog wat kil maar het huis bezit 2 houtkachels en een open haard; buiten ligt een houtvoorraad. Wij hebben 's avonds in de keuken de houtkachel gestookt waardoor het aangenaam toeven was.
Het huis is zeer privé gelegen en de tuin biedt voldoende zon en schaduw plekken.
Wij hebben met name gefietst en met de hond gewandeld; de omgeving is erg groen , glooiend met veel beekjes. Ook hebben we een kanotocht gemaakt waarbij we onderweg bevers en ijsvogeltjes gezien hebben. Kortom , we hebben een heerlijke week gehad in dit fijne huis.

8

Visited this Gite? Please give your opinion