Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Grands Essards

View album (25)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 3
9.3
Rating
 

Availability of 'Les Grands Essards'

Margreeth Bos last updated the calendar on 19 May 2022

Guestbook

Visitors of Les Grands Essards evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in April 2022

Compleet, rustig en schoon. Mooie locatie!

10
Visited in August 2021

We hebben een prima week gehad in Les Grands Essarts. De gite was gezellig ingericht, schoon, de bedden sliepen goed en er was een fijne douche. Het is een hele rustige plek, op een heuvel, met vanuit de tuin een prachtig uitzicht op een groot veld waar geregeld herten te zien waren. De eigenaren, Margreeth en Wim, waren zeer vriendelijk.

10
Comment from Margreeth Bos

Hartelijk dank voor deze leuke reactie, vriendelijke groet vanaf deze fijne plek in de Bourgogne.

Visited in August 2021

Heerlijk huis met rust en fantastisch uitzicht. Groot terrein met veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Wij hebben genoten!

9
Comment from Margreeth Bos

Het was leuk om te zien hoe de kinderen van de ruimte genoten.

Visited in September 2020

Wat een geweldige week was het op Les grands essards! Prachtige natuur, mooie sterrenhemel, rust en erg aardige en gastvrije bewoners Wim en Margreeth.

10
Comment from Margreeth Bos

Merci beaucoup voor deze aardige reactie. Goed om te horen dat jullie het hier naar jullie zin hadden. Margreet en Wim

Visited in August 2020
Richard

Een heerlijke plek. Zeer mooi en bijzonder gelegen op een heuvel met mooi uitzicht. Van bijna alle gemakken voorzien en met prima bedden. Dat hebben we helaas wel eens moeten missen bij andere gîtes. Gîte was ook super schoon. Fijn was dat. Omgeving echt voor rustzoekers. Kan ook zijn dat het door covid kwam maar we kwamen amper toeristen tegen. Er kan lekker gewandeld worden en bij thuiskomst konden we de boel goed koel houden door de vele ramen (vaak ook met hor!) tegen elkaar open te zetten. Heerlijk. Eigenaren wonen ernaast en zijn vriendelijk en discreet. Wij komen zeker nog een keer in een ander seizoen terug.

9
Comment from Margreeth Bos

Hartelijk dank voor de leuke reacties, het is fijn om te horen dat jullie van deze mooie plek genieten. Margreeth en Wim

Visited this Gite? Please give your opinion