Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Lavande

View album (26)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
8.5
Rating
 

Availability of 'Maison Lavande'

Loes Schijf has last updated the calendar on 12 Sep 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison Lavande evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.5
Visited in April 2018

Onze eerste keer in de Morvan en in Maison Lavande. Wat hebben we genoten! Het huis is super, alles erop en eraan. Wij als kookfanaten konden ons hart ophalen want we grepen nooit mis. Het enige wat we wel misten was een behoorlijke wifi/internet-verbinding. Alleen mail verzenden en ontvangen ging nog redelijk. Eigenlijk hoort dat er wel bij in deze tijd. Maar, Loes, we komen zeker nog eens terug, want het was geweldig en een week is veel te snel om. Genoten hebben we ook van de tuin, de honden konden lekker los, dus ook die hebben zich prima vermaakt. En bovendien: er is nog genoeg te zien in de omgeving. Lieve groet van Coby en Rexie, Annemiek en Snoopy.

8
Visited in August 2017

Heerlijk huis waar wij ons allemaal heel erg thuis voelen. Het was al de derde keer dat wij hier waren en zeker niet de laatste! Het huis heeft alles wat je nodig hebt en de hartelijke en attente gastvrouw maakt het helemaal compleet. We hebben heerlijk gezwommen in het meer en gespeeld en geluierd in de fijne tuin. De omgeving is prachtig mooi. Tot volgend jaar!
Bob, Elly, Robin en Vinnie

9

Visited this Gite? Please give your opinion