Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Montagne gîte

View album (36)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'La Montagne gîte'

KOSTER has last updated the calendar on 02 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Montagne gîte evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in September 2019

We hebben een geweldige week gehad in jullie Gite.
Het licht op een prachtige locatie met een super mooi uitzicht.
De omgeving is eveneens geweldig, alles ligt binnen handbereik.
We hebben lekker gefietst en de mooie wandeling gemaakt die jullie uitgezet hebben.

9
Comment from KOSTER

Fijn dat jullie zo genoten hebben. Ook het weer was weer top :-)

Visited in July 2015

Wij verbleven voor de derde keer op rij in de gite van La Montagne. Iedere keer weer is het heerlijk. Onze twee kinderen van 12 en 13 vermaken zich prima op het terrein. Zijn ze niet te vinden in het zwembad of op de trampoline, dan zijn ze ergens op het terrein bij de dieren. Het is net de kinderboerderij. Hond Noa is favoriet, die komt de kinderen zelf opzoeken!
's Ochtends ontbijten we op het terras aan de achterzijde met uitzicht op de geitenwei. Het overgebleven brood kan direct naar ze toe. In de middag is de zo'n weg van de voorkant en zit je op een prachtig balkonnetje en kijk je uit over het hele dal.
Kortom, een heerlijke plek!

10
Visited in May 2015

Heerlijke accomodatie. Gastvrije ontvangst met een drankje op het terras met prachtig uitzicht. Rust, ruimte, ontspannen en genieten. Aandacht voor de gasten en persoonlijke tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving. Fijne, ruime kamers. Genoeg mogelijkheden om het voor iedereen naar de zin te hebben. Op moederdag zelfs een (extra) verrassingsontbijtje gekregen. Heerlijke laatste vakantiedagen gehad!

9
Visited in May 2015

Wat een fantastische mooie rustige plek, heerlijk om bij te komen
onze kinderen 5,7,9 hebben zich prima vermaakt met alle dieren, wat een lieve warme mensen die samen met ons er een fantastische vakantie van hebben gemaakt. We gaan er zeker nogeens naartoe

9
Visited in May 2015
Hans en Miranda

Voor de vijfde keer naar dit prachtige plekje in Tournus, eigenlijk La Croix Leonard. Wat een rust en wat een heerlijke omgeving.
Wij zaten in de Gite en hebben het super naar ons zin gehad. Hier kom je werkelijk tot rust.
Bij binnenkomst een mooie keuken, met alles wat we nodig hadden. Ruime slaapkamer, lekker bed, rustige omgeving, dus met de ramen open geslapen. Als je in de Gite logeert heb je een eigen ingang en parkeerplaats. Mooie woonkamer en 's morgens op het balkon ontbijten.
Op loopafstand een oude steengroeve, zie foto
Zeker voor herhaling vatbaar.

9

Visited this Gite? Please give your opinion