Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Thury

View album (65)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Thury'

Rob Lamme has last updated the calendar on 02 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Thury evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in September 2017

Wij bezoeken al vele jaren vakantiewoningen in het Bourgogne gebied, of wat daarbuiten. En vinden de omgeving erg aangenaam. De reisafstand is ook goed te doen. Wat deze woning speciaal maakte is de staat waarin het verkeert. Het is allemaal zo nieuw (nieuw tuin meubilair buiten, mooie badkamer met inloopdouche. En niet te vergeten het prachtige zwembad! Alles is heel mooi schoon en netjes. En, heel fijn, dat miste ik in vorige woningen, ruimte genoeg in de keuken, lege lades, waar ik mijn eigen meegebrachte dingen kon opbergen.

Ik als amateur (natuur) fotograaf kon een paar bijzondere foto's maken. Van een Adonis Blauwtje (Vlindertje, komt in Nederland niet voor), Parelmoervlinders, een Blauwe IJsvogelvlinder (komt ook niet voor in Nederland) en van prachtige Blauwvleugelsprinkhanen.

Tijdens ons verblijf kregen we bezoek van Annick, een Franse dame die kwam informeren of alles naar wens was. Ze was erg enthousiast en gaf veel tips met behulp van een door haar meegebrachte kaart waar we mooie dingen konden zien in de omgeving. Erg leuk. Dan was er ook nog een Poolboy, benaming niet passend bij deze aardige Nederlandse man die het onderhoud van het zwembad op zich heeft. Hij komt eens per week.

Het uitzicht vanaf het terras over de velden is echt mooi. We hadden een puppy bij ons, die dus eigenlijk alle kanten op wil, maar dat kon ook. Ruimte genoeg om te rennen!
We hadden echt mooi weer, dus lekker gezwommen en genoten.
Het was genieten!

Groetjes,
Familie Maas

9
Visited in July 2010

Dag Rob, dag Rene,

Ik kan het niet nalaten jullie dit mailtje te sturen. Enkele dagen geleden zijn we teruggekeerd na twee weken in jullie vakantiehuis in Thury te hebben doorgebracht. Het moet gezegd zijn; het is werkelijk een schitterende plaats om je vakantie door te brengen. Het huis (netjes verzorgd, alle mogelijke voorzieningen aanwezig), de tuin, de omgeving, het zwembad, ... al deze dingen waren dik in orde. Dit heeft er voor gezorgd, samen met het aangename weer natuurlijk, dat onze vakantie meer dan geslaagd is. Wij hebben er echt van genoten. Ook de kinderen waren zeer enthousiast (gezelschapsspellen aanwezig, het zwembad, het tafelvoetbalspel). We hebben onze batterijen er echt kunnen opladen zodat we weer vol energie terug van start kunnen gaan en nog lang kunnen nagenieten van die heerlijke 14 dagen. Top !

Danny Smets
Oud-Turnhout
België

9

Visited this Gite? Please give your opinion