Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Belle Maison

View album (31)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'La Belle Maison'

Penny McClure has last updated the calendar on 01 Dec 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Belle Maison evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in July 2021

5 sterren , geweldige rust, prachtige omgeving, wandelingen, maar ook fietsen, steden en zee.! zeer complete cottage van bijzonder vriendelijk Brits echtpaar. In alle gemakken voorzien, ruim voor 2-3 personen en landelijk en stil, maar niet afgelegen.

10
Visited in August 2020

mooie omgeving, heerlijk rustig, super rustig plekje, mooi gelegen vlakbij bos en riviertje

10
Visited in March 2019

De laatste twee weken zijn wij "bewoners" geweest van La Belle Maison. Vanaf het eerste ogenblik voelden we ons thuis in deze werkelijk prachtige accomodatie! Het huis is smaakvol ingericht, van alle gemakken voorzien en perfect onderhouden. Zelfs bij minder goed weer is het huis een heerlijke plek om te vertoeven. De tuin is een oase van rust en ook het uitzicht is schitterend. De centrale ligging is erg gunstig voor het bezoeken van allerlei bezienswaardigheden. Een compliment aan Penny en Ray voor hun gastvrijheid en goede tips. Wij komen graag nog eens terug!!!!

10
Visited in May 2018

Heerlijke rustige ligging in een prachtige omgeving. Makkelijk te boeken via internet. Verder geen ervaring. Alles is goed gegaan.

10
Visited in July 2017

Wij waren eind juni/juli 2017 in la belle maison. Huisje prima ingericht en van alle gemakken voorzien.
Heel rustig gelegen met een fijne tuin . Verschillende uitstapjes gemaakt naar o.a. Binic, Loudeac, Lamballe, Pontivy en Val st. Andre. Plessala op 4 km afstand heeft een kleine supermarche en benzinestation. Ook genoeg eetgelegenheden in de buurt.

8

Visited this Gite? Please give your opinion