Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Boudonniere

View album (12)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
7.0
Rating
 

Availability of 'La Boudonniere'

Sue Llewellyn has last updated the calendar on 27 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Boudonniere evaluate this property in the past 4 years with an average of:

7.0
Visited in August 2020

Het was een fijn huis met een uitstekende ligging. De eigenaren waren zeer gastvrij en ook de hond was lief.

9
Visited in September 2020
Maurice Dujardin

Op zich hebben we een heerlijk weekje vakantie gevierd in Bretagne. Wat erg jammer was dat er niet echt een tweede slaapkamer bleek te zijn. In een hoek van de slaapkamer op zolder is een kleine ruimte gemaakt zonder plafond, dat dienst doet als slaapkamer. Wij reisden met grote kinderen en dan is de gite eigenlijk niet geschikt, de slaapruimte is te klein en er is geen privacy. Voor vertrek konden we op basis van de website niet goed inschatten hoe het nu zat met die zgn. tweede slaapkamer. We vroegen om foto's maar die hebben we niet gekregen. Daarom hebben we zelf een foto gemaakt.
Ook troffen we de gite niet schoon aan, de keukenkastjes plakten van binnen, we hebben eerst al het serviesgoed afgewassen.
Tot slot was er nauwelijks tot geen wifi signaal. Volgens de eigenaren komt dit omdat het in het buitengebied ligt. Vreemd, want de eigenaren zelf en de gite naast ons hadden wel wifibereik. Dus spelletjes mee en doe het even zonder internet als je naar deze gite wil gaan.

5

Visited this Gite? Please give your opinion