Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

la grange

View album (10)
/
  • 7
  • 2
  • 3
  • 3
  • 2
6.0
Rating
 

Availability of 'la grange'

mourgaya last updated the calendar on 22 May 2022

Guestbook

Visitors of la grange evaluate this property in the past 4 years with an average of:

6.0
Visited in August 2020

Via gites.nl waren we op zoek naar een rustig huisje met zwembad dat volledig Coronaproof was.
Op de website zijn we op ‘La Grange’ uitgekomen. Op geen enkel moment werden wij op de hoogte gebracht dat het huisje deel uitmaakte van een groter vakantiedorpje. 5 gites op één domein.
Ook het zwembad/ligstoelen en wasmachine moesten gedeeld worden. Niet echt waar wij op gerekend hadden. We waren op zoek naar privacy, rust en vooral geen contact met andere mensen.
De Gites stonden geschakeld (naast elkaar) het lawaai van grotere groepen (wat logisch is), , het niet in orde zijn van het huisje (boven kon je niet douchen omdat er geen stang was om de douchekop aan te hangen, beneden hing de douchekop met foutieve vijzen half in de Gyprocmuur zodat je deze niet kon richten zonder extra schade aan te richten, borden konden niet in de afwasmachine geplaatst worden omdat deze te klein was, schabben ontbraken in de keukenkast, het kastje naast de gootsteen rook naar riolering, ramen konden niet degelijk gesloten worden- tenzij je deze met veel kracht dichtgooide-, elektriciteitsdraden en batterijen van rookmelders hingen los,… enfin… Als je weet dat het huisje niet in orde is, moet je het niet verhuren, denk ik dan.
Na de eerste nacht hebben we meteen de eigenaars gecontacteerd en ons ongenoegen geuit. We wilden hier geen twee weken verblijven. We hebben afgesproken dat we een week zouden blijven en dat we de tweede week wilden annuleren. Dit vonden ze geen probleem. Ze erkenden ook de problemen van het huisje en moesten dit inderdaad nog oplossen (???)
Hopelijk wordt de website van Gites.nl snel aangepast zodat je weet waar je je aan mag verwachten.
Hopelijk worden de gebreken van het huisje snel opgelost.
Vriendelijke eigenaars, die zonder problemen het bedrag van de tweede week hebben teruggestort. De commissie (online marketing per verhuur) van ca. 180 euro hebben we echter niet teruggekregen. Deze moesten we van Gites.nl op de eigenaar verhalen. Bedankt Gites.nl. Ik denk niet dat we via jullie website nog iets zullen boeken.

4
Visited in August 2020

Prima huisje voor de prijs. Middenin een rustig gebied. Volop te doen als je met de auto op pad gaat.

8

Visited this Gite? Please give your opinion