Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Jasmijn

View album (19)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
9.4
Rating
 

Availability of 'Maison Jasmijn'

Attention! Marian en Peter has last updated the calendar on 26 Aug 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Maison Jasmijn evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in July 2021
Peter en eugenie van der Tol

We hebben genoten van onze vakantie hier. Peter en marian boden van alles aan om ons verblijf zo prettig mogelijk te maken. Wij kwamen hier omdat de accommodatie ons aansprak qua sfeer en ambiance. Lekker lezen in de zon en savonds uit eten. En op donderdag was er een gemeenschappelijke bbq. Ieder nam wat mee en zo werd het een feestelijke avond.
Ja erg aan te bevelen.

9
Visited in August 2020

Beste Marianne en Peter,
Wat hebben wij heerlijk genoten in jullie prachtige gite in Jaulnay. We hebben heerlijk geslapen, buiten gezeten in de grote groene tuin met prachtig uitzicht en de badkamer was ook erg aangenaam.

We hebben deze week enorm veel gezien, o.a. de kastelen: Chinon, des Ormes, le Riveau, de L'isette, Villandry, Longais, Donjon, cité Royale de Loches, Fortresse, d'Harcout met de daarbij behorende kasteeltuinen.

Ook zijn we op de, door jullie aangeraden brocante markten geweest in Chinon en Poitiers en op de laatste dag nog even naar de Big Bazar geweest (bouwmarkt/ deco shop) in St.-Gervais-Les-Trois Cloches ( 10 min rijden)

Ook het kampvuur, de lekkere meloenen uit het veld achter het huis, de bbq avond en lekker afkoelen in het zwembad mag natuurlijk niet ontbreken in deze recensie.

Kortom: EEN ECHTE AANRADER!!

9
Visited in August 2020

Wat een top huis op een geweldige plek. Alles was aanwezig zelfs een heerlijk zwembad. En dan elke avond genieten van de stilte, het uitzicht En de sterrenhemel. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste is de enorme gastvrijheid van Peter en Marian. We hebben ons thuis gevoeld op onze heerlijke vakantie . Bedankt

10
Visited in August 2018

Fijn huisje in een rustige omgeving. Alles is goed verzorgd, netjes onderhouden en de eigenaren zijn erg vriendelijk en doen hun best om het je naar de zin te maken. Het huisje is zeer rustig gelegen, en een goede uitvalsbasis voor de Loire streek. Met onze twee kinderen daar een fijne week gehad.

9
Visited in June 2018

Het weer was vreselijk maar dit werd uitstekend gecompenseerd door Marian en Peter. Een warm onthaal en altijd klaarstaan voor je maakt een hele fijne vakantie. En uiteraard was de gîte prima in orde. Alles wat er nodig was, was er.
Een echte aanrader!!

10

Visited this Gite? Please give your opinion