Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Masion Alain

View album (29)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 3
  • 2
  • 3
9.7
Rating
 

Availability of 'Masion Alain'

Marian en Peter has last updated the calendar on 02 Oct 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Masion Alain evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.7
Visited in July 2021
Hanneke Ocheda

Heerlijke week gehad in dit mooie huis! Heel compleet, schoon, veel opbergruimte, overal ophanghaakjes, stopcontacten, horren, goede bedden, veel keukengerei, handdoeken… alles eigenlijk. Behalve zon.. maar dat is dan ook het enige waar Peter en Marian niet voor kunnen zorgen!
Ze hadden een welkomstborrel voor ons, samen met andere gasten, er is een tafeltennistafel, jeu de boule-baan, badmintonspullen, zwembad, noem maar op! Er is een koelkast/vriezer in het atelier, gevuld met pizza’s, ijsjes, frisdrank. Even opschrijven wat je eruit neemt en het komt in orde. Zo hoefden we er de eerste dag niet op uit om boodschappen te doen. Al met al; supercompleet, lieve mensen, (en een schat van een hond), en een heel mooie accommodatie. Zeker aan te raden!

10
Visited in August 2019

Mooi gerenoveerde gite ,met zorg en liefde ingericht.Rustig gelegen en de gastvrouw en gastheer gaven tips over de omgeving en activiteiten.
Het is heerlijk om zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde buiten te kunnen zitten.
Wij hebben hier een heerlijke week gehad, met dank aan de gastvrijheid van Marian en Peter.

9
Visited in August 2019

We hebben een geweldige week gehad in Maison Alain bij twee ontzettend lieve en gastvrije mensen, Marian en Peter. In de gite ontbrak het aan niets, binnen bleef het lekker koel, we hadden prima bedden, en de tuin, waarin we zowel aan de voor- als aan de achterzijde heerlijk hebben kunnen vertoeven, was ideaal. Marian en Peter geven leuke tips van wat er in de omgeving te doen en te zien valt. Vooral de pizza-avond in het dorpje verderop is een aanrader. We hebben heerlijk kunnen fietsen over veilige weggetjes tussen uitgestrekte zonnebloen- mais- meloen- en graanvelden door. Kortom, we hebben een ontspannen en gezellige week achter de rug en kunnen maison Alain zeker aanraden.

10

Visited this Gite? Please give your opinion