Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

L’ Étoile

View album (40)
/
  • 6
  • 3
  • 4
  • 2
  • 2
10.0
Rating
 

Availability of 'L’ Étoile'

Attention! Jan en Kee van der Zanden last updated the calendar on 24 Apr 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of L’ Étoile evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in September 2021

Kee en Jan zijn uitstekende gastvrouw/heer. Wij hebben ons prima vermaakt in het huis dat van alle mogelijkheden is voorzien. Het zwembad maakt een verblijf in La Berthenoux compleet. Met onze kleinkinderen konden we tafeltennissen en sjoelen bij wat minder weer.
La Bertthenoux is een plek voor de rustzoekers. In de buurt kun je goed wandelen en fietsen, cultureel vermaak is er in bescheiden mate. Kleine uitrstekende restaurants in de buurt waar je eet voor een prijs waarvoor je in Amsterdam alleen een voorgerecht krijgt. Aanrader dus.

10
Comment from Jan en Kee van der Zanden

Jan en Yvonne, dank voor jullie leuke en mooie reactie. Voor ons zijn de weken voorbij gevlogen en wij denken met veel plezier terug aan jullie, inclusief de kinderen, kleinkinderen en de vrienden die kwamen logeren. Groet aan allemaal, Jan en Kee

Visited in July 2021

Heel fijn bij Jan en Kee. Comfortabel huis met ruimte, ruim geëquipeerde keuken, vele badkamers en een geweldig zwembad. Welkom gevoeld en tegelijkertijd werd privacy gerespecteerd. Boven verwachting! Omgeving lijkt op Frankrijk van vroeger. Aanrader!

10
Comment from Jan en Kee van der Zanden

Fijn dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben! Het was voor ons ook erg leuk om jullie als onze gasten te mogen ontvangen, Jan en Kee

Visited in May 2018

Fantastische week gehad. Prachtig familiehuis. Gezelligheid staat voorop. Wij komen hier al jaren en hopen nog jarenlang terug te mogen keren.
Ideale lokatie voor een rustige vakantie in een prachtig groot huis in een mooie authentieke omgeving.

10
Visited in August 2016

Ronduit geweldig!

Vandaag thuisgekomen van een heerlijke vakantie bij Jan en Kee. Het was onze eerste ervaring, maar gelijk zeer goed. Of het nu gaat om de ruimte in het huis, het zwembad, de faciliteiten in de keuken, alles is boven verwachting. Maar het toppunt is de gastvrijheid van Jan en Kee. Zij doen er alles aan om je een geweldige vakantie te bezorgen.

We waren samen met een ander gezin. In totaal 4 volwassenen en 3 kinderen. Dat past heel goed in het grote huis met de ruime kamers.
De speelruimte met ping-pong tafel, darten en sjoelen is veel gebruikt en de kinderen hebben een vriend voor het leven met de hond Jolie.
Een eitje van de kippen en even jeu de boules spelen in de tuin.

Tips voor uitstapjes en lekker eten.
Ook HET feest van la Berthenoux, de broccante mee mogen maken. Mooi dorpsfeest, voetjes vd vloer en gaaf vuurwerk. Natuurlijk regelde Kee eventjes dat ook onze kinderen een mooie lampion kregen!!

Kortom: een enorme aanrader om dit heerlijke paradijs als uitvalsbasis te gebruiken om de omgeving te verkennen en lekker tot rust te komen.

Kee en Jan, dank jullie wel!!

10
Visited in August 2014
Fam Krommenhoek

Voor de VIJFDE keer bij Jan en Kee!! Het is net als thuiskomen. Je kunt zijn wie je bent en onze kinderen ook. Ons eerste LUSTRUM!! Frans is er jammer genoeg niet meer maar de nieuwe hond Jolie is ook een schatje!! Wij hebben er een nieuw vriendinnetje bij! Volgende week voor het eerst de grote brocante in het dorp, veel over gehoord.... Verslag en foto's van die dag volgen nog ;)

9

Visited this Gite? Please give your opinion