Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

le Charme du Cher

View album (22)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9.4
Rating
 

Availability of 'le Charme du Cher'

Guus en Julie van Hoof has last updated the calendar on 15 May 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of le Charme du Cher evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in June 2018

Een heerlijk huis met voldoende faciliteiten. Rust, goed weer en lekker eten. m
Met name de eendenfarm is een aanrader, hoewel ook de lunch met de Fransen in Pouilly sur loire ons prima bevallen is (le relais de Pouilly). Leuke tochten in de omgeving gemaakt en verder heerlijk vertoefd op het terras.

9
Visited in June 2018

Een hartelijke ontvangst door Julie en Guus met een wijntje en geitenkaas . Een ruim, sfeervol en compleet ingericht vakantiehuis in een heerlijk rustige omgeving. Veel informatie aanwezig over de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

9
Visited in September 2017

Na een hartelijk en gastvrij ontvangst door Guus en Julie met een flesje heerlijke wijn en geitenkaas hebben wij een week mogen genieten van dit prachtig verbouwde huisje welke alle noodzakelijke middelen bezat zonder de authentieke charme teniet te doen.
S'middags konden wij heerlijk buiten zitten en s' avonds met een flesje wijn voor de gezellige open haard was het binnen heerlijk genieten. Wij hebben de omgeving verkend en genoten van de kleine dorpjes waar de tijd stil leek te hebben gestaan en vooral Sancerre is een aanrader. Nu hadden wij geluk dat wij mooi weer hadden maar dan is het ook een feest om op het plein een terrasje te pakken.
In het huisje was ook een uitgebreide map aanwezig met alle informatie over de omgeving waar wij goed gebruik van hebben gemaakt.
Le charme du cher is zeker aan te bevelen.

Ineke en Edwin

10
Visited in September 2017

Na een hartelijke ontvangst waarbij een wijntje en kaasje niet ontbraken, konden we gaan genieten van een prachtige Gite. Deze was met heel veel liefde en zorg voor detail verbouwd en ingericht, We hebben heel veel gefietst langs de Loire waarbij de suggesties van Guus goud waard waren. Deze relatief onbekende streek is nog authentiek en heeft zijn charme behouden. Heerlijk om te onthaasten en op rust te komen, kortom een echte aanrader.

10
Visited in August 2017

Wij hebben een heerlijke week gehad in dit knusse huis waar werkelijk alles aanwezig is. Veel detail in het huis en aandacht voor Franse dingen zoals boeken en films, erg leuk! We hebben genoten om elke dag buiten te kunnen eten op het sfeervolle terras en het was goed weer om dingen te ondernemen in de omgeving. Verrassend veelzijdig is het. We zijn gastvrij ontvangen door Julie en Guus en hopen dat er nog veel mensen na ons kunnen genieten van deze fijne plek.

9

Visited this Gite? Please give your opinion