Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Volets Bleus

View album (17)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 5
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Les Volets Bleus'

Derk Marseille has last updated the calendar on 21 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Volets Bleus evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2020

Wat een heerlijk huisje. Op een prachtige plek, lekker rustig, alles erop en eraan, lekker stadje. Een aanrader!

10
Comment from Derk Marseille

Hartelijk dank voor het compliment! Goed om te horen dat jullie het naar je zin hebt gehad.

Visited in July 2018

Het huis met de blauwe luiken is zeer fraai gelegen en met aandacht en smaak ingericht. Fijne slaapkamers, een keuken waarin je lekker met een gezin kunt eten, twee stoelen gezellig bij de kachel, zowel voor als achter het huis ruimte om in de zon of in de schaduw te zitten, een kast vol spellen voor als het buiten koud en nat is (of juist te warm), er blijft weinig te wensen over. Waarom dan een 8 i.p.v. een 9 of 10? Omdat het toilet en de badkamer alleen buitenom toegankelijk zijn en misschien voor sommige bezoekers niet comfortabel genoeg.

8
Visited in August 2016

Een mooi huis midden in het stadje Joinville, met mooi uitzicht op een typisch Frans straatje. Van binnen is het karakteristieke huis knus en kleurig ingericht met een lekkere fles wijn bij binnenkomst. Joinville is een stadje met een rijke geschiedenis en dat is te zien in het nabij gelegen kasteel dat als buitenverblijf gebouwd was. Het stadje is klein, maar biedt wel alles wat je direct nodig hebt. Het is heerlijk om vanuit het huisje lekker het stadje in te lopen om vers brood te halen of 's avonds langs de kaden te wandelen. Zelf hebben we het verblijf als inspirerend ervaren vanwege het stadje en de creatieve inrichting. Onze dochter was onder de indruk van het speelgoed dat er was en bij minder weer konden we lekker een filmpje kijken. We hebben het erg naar ons zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

9

Visited this Gite? Please give your opinion