Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gîte APOLLON

View album (27)
/
  • 13
  • 2
  • 4
  • 9
  • 2
  • 2
10.0
Rating
 

Availability of 'Gîte APOLLON'

Joan AYLING has last updated the calendar on 15 Nov 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gîte APOLLON evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in August 2018

Wij hebben in de gîte van Joan met ons vier, twee fijne rustige weken gehad. Joan haar gîte is gezellig en comfortabel ingericht met alles heel goed aangepast voor onze rolstoelgebonden dochter. Het huis is heel netjes, alles is aanwezig wat men nodig heeft. Het terras en de tuin nodigen uit om te genieten van de rust, er komt maar heel af en toe plaatselijk verkeer van het dorp voorbij.
Er is vele duidelijke info in mappen aanwezig met uitleg over de omgeving, cultuur enz. Er zijn verschillende stafkaarten met uitgestippelde wandelingen en ook voor fietsers is dit ideaal.
Joan is een vriendelijke, behulpzame dame en weet heel goed de privacy van haar gasten te respecteren.
Mijn echtgenoot en zoon vinden het hier heel fijn om te fietsen en wanneer je van wandelen, rust en cultuur houdt is dit een ideale plek. Het amphitheater en het museum met de mozaïekvloer in het dorp was een leuke ontdekking. Domrémy met het geboortehuis van Jeanne d'Arc en de kathedraal zijn vlakbij.
Gîte Apllon is een fijne plek om terug te komen!
Dankjewel Joan voor onze heel fijne vakantie!
-Toon minder

10

Visited this Gite? Please give your opinion