Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Château du Bon Plaisir

View album (58)
/
  • 25
  • 7
  • 11
  • 12
  • 6
10.0
Rating
 

Availability of 'Château du Bon Plaisir'

Suzy BRY last updated the calendar on 02 Dec 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Château du Bon Plaisir evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in April 2022
Wim & Joke Vanneste-Waegebaert

Reeds voor de derde keer naar het Chateau geweest. Is compleet qua accessoires en voldoet aan alle verwachtingen van een modern gebouw. Meer dan voldoende douches, compleet uitgeruste keuken, voldoende USB oplaad punten, goede WIFI, goed internet. Zowel gebouw als tuin prachtig en zeer goed onderhouden. Dat we er al voor de derde keer geweest zijn spreekt voor zich. Echte toplocatie voor betaalbare prijs in een schitterende omgeving.

10
Visited in December 2015

Prachtig authentiek huis met veel charme en comfort en een uitstekend georganiseerde dienstverlening. Absoluut uniek en aan te raden!

10
Visited in April 2012

Schitterend kasteel, kraaknet, goed onderhouden, praktisch, ruimte zat, kortom pico bello! Een prachtig grote tuin rond het kasteel en een mooie omgeving! Leven als een god in Frankrijk is hier perfect van toepassing.

10
Visited in April 2011

Schitterende locatie. Kraaknet. Voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ruime keuken, grote living. Plaats op overschot en overal even net. We waren echt wel 'kasteelheer en kasteeldame voor het weekend'. Het weer was ook een meevaller zodat we zowel buiten als binnen bezig geweest zijn. Het 'chateau' is een echte aanrader. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij waren er met 21 personen. We hadden op geen enkel moment het gevoel dat er ook maar 1 ruimte te klein was. We keren er vast en zeker nog eens terug.
'Dikke duim' voor de charmante gastheer, monsieur Bry. Wat ons betreft: vijf sterren dubbel en dik verdiend.

10
Visited in August 2010

Prachtig kasteel ! Heel veel charme, een zee aan ruimte. Alles is beschikbaar (lakenspakket, handdoekenpakket maar ook wifi), véél comfort. Kamers zijn heel mooi ingericht met veel eerbied voor oude materialen (plankenvloer, hoge plafonds, ...). We waren met 25 (14 vw + 10 kinderen tss 3 en 16 jr+ baby) en we hadden het erg naar onze zin. Fietsen in Hardelot plage (vriendelijke man bij fietsenverhuur Boobaloo), wandelen, op stap naar Boulogne-sur-Mer, mountainbiken, en veel aperitief- en barbecuetijd ! Toplocatie !!

9

Visited this Gite? Please give your opinion