Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Garrigouilles

View album (49)
/
  • 9
  • 2
  • 4
  • 5
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Garrigouilles'

J.M. De Meij has last updated the calendar on 25 Aug 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Garrigouilles evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2021

Augustus' 20 en augustus'21 hebben wij genoten van een heerlijke vakantie. We werden heel hartelijk ontvangen door Hélene en Johan. De bedden waren al voor ons opgemaakt. Het huis is ruim, en heeft veel luxe zoals een vaatwasser, oven, grote koelvriescombinatie, wasmachine! Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in de grote speelgoedschuur. En niet te vergeten de mooie ruime tuin met een groot zwembad. Er zijn genoeg stoelen, zitjes en ligbedden. Kortom alle ingrediënten voor een fantastische vakantie.

9
Visited in August 2020

De vakantie begon al goed met een erg warm welkom door Johan en Helene en koud drinken. We hebben ondanks de coronamaatregelen in Frankrijk 2 heerlijke weken gehad, Het huisje staat rustig aan een doodlopende weg, waar je nauwelijks verkeer hebt en heeft een grote tuin. Het huis heeft alles wat wij nodig hadden en meer! ideaal dat er een wasmachine aanwezig is en ook de ventilatoren waren in aug 's nachts geen straf... Zowel volwassenen als kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad, met de jeu de boules baan, pingpongtafel en alle andere aanwezige spelmaterialen. daarnaast hebben we ook veel uitjes gemaakt naar o.a. het strand, kanoën, flamingo park, stadjes en marktjes. het was een heerlijke vakantie met rust, natuur, cultuur, activiteiten en heel veel plezier!

9
Visited in August 2020
Fam Voogd

Wij hebben 12 heerlijke dagen vakantie gehad! We werden verwelkomd door de lieve verhuurders Johan en Helene. Ze hadden het huis netjes in orde gemaakt en de bedden opgemaakt.
Vanwege Corona wilden we niet veel ondernemen in de buurt, maar het huis is van alle gemakken voorzien, dus we konden ons prima vermaken.
Het was fijn dat er fietsen aanwezig waren, want zo konden we elke ochtend op de fiets vers stokbrood en croissantjes halen.
De zon schijnt in Zuid-Frankrijk de hele dag, maar er is op het terrein genoeg schaduw te vinden. Ook het zwembad biedt verkoeling op zo’n warme dag.
Bedankt Johan en Helene. We hadden niet verwacht dat we dit jaar nog van jullie huis konden genieten. Maar we zijn blij dat het door heeft kunnen gaan!

9
Visited in August 2019

Wij hebben hier voor het 2e jaar een heerlijke vakantie week gehad. Huis is van alle gemakken voorzien en doordat er nog een kleiner 2e huisje aan vast zit hadden Opa en Oma ook alle ruimte!
De tuin is erg fijn. Onze kinderen vermaakten zich op de schommel, met de tafeltennistafel, hadden alle ruimte om te voetballen en maakten menige plons in het zwembad. Wij overigens zelf ook na een dagje strand ;)

Bedankt Johan en Hélène voor weer een heerlijke week in jullie fijne huis/tuin!

9
Visited in September 2017

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mede omdat het zo fijn 'thuiskomen" was in Garrigouilles. Wat een fijn huis en aardige eigenaren! De aanwezigheid van zoveel ruimte om je heen en de schuur met de vele sport- en spel mogelijkheden. Rust en toch dicht bij stad, dorp en zee.
Marjolijn, Rotterdam

8

Visited this Gite? Please give your opinion