Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Miracle, appartement Le Miracle

View album (23)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
9.4
Rating
 

Availability of 'Le Miracle, appartement Le Miracle'

Lydia Schmidt, Guus Keijzer has last updated the calendar on 28 Oct 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Miracle, appartement Le Miracle evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in September 2019

Dit jaar voor de 2e keer van jullie geweldige gite le Miracle mogen genieten.
Wat een prachtige locatie en een geweldig sfeervolle gite is dit toch.
Voor ieder wat wils,Ik heb heerlijk gebruik gemaakt van het fantastische zwembad en Rob heeft uren rondgewandeld in het dal rond de prachtige Mas Ik denk dat hij alle paden bewandelt heeft.De heerlijke bakker waar jullie het brood van betrekken,de dames die de verse eitjes verzorgen en het entertainment van Charly....We hebben er weer van genoten,dit jaar zonder koude wind😉Jullie hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan,kortom een fijne plek om tot rust te komen.
Lieve groeten van Annemarie en Rob

10
Visited in August 2019

Net als vorig jaar in het huisje hierboven, was het weer tot rust komen in Le Miracle. De mooie omgeving, de rust, het zwembad en jullie goede zorgen doen duidelijk hun werk.
Yessie & Gideon, Robyn en Anne

10
Visited in August 2019

Het was echt een geweldige vakantie. Het charmante huis met een prachtige omgeving. Lieve mensen en niet te vergeten super schattige hond Charlie. We zullen zeker terugkeren naar deze charmante plek. Heel erg bedankt Lydia en Guus!

9
Visited in August 2019

Vorig jaar waren we al helemaal weg van Le Mûrier ! Maar ook deze 2e keer bij Le Miracle (nu in Le Miracle) was het weer op en top genieten ! We kunnen weer mooie vakantieherinneringen mee naar huis nemen van jullie prachtige huis, deze mooie stek, de grotten, de dorpjes, de rivieren, jullie mirakelse kipjes , die weer heerlijke verse eitjes voor het ontbijt verzorgden, de broodservice, jullie lieve Charlie…..en vooral de rust !
Lieve Guus en Lydia, bedankt weer voor de fantastische week en jullie gastvrijheid ! We komen graag weer een keer terug om van al dit moois te genieten,
Emma, Jasmijn, Martijn en Angèle

10
Visited in September 2019

Een ieder zal begrijpen hoe naar het is als na een middag strand blijkt dat je mobiele telefoon foetsie is. Niet goed wetende hoe de instanties te bereiken, laat staan dit te doen in het Frans, namen Guus en Lydia dit meteen van ons over. Dit was zo fijn, en het genieten van de vakantie kon zo toch nog doorgaan. Twee dagen later konden we de mobiel ophalen bij de lokale gendarmerie. Chapeau voor Guus en Lydia!!!
Ook dit jaar hebben we weer genoten van de fantastische accomodatie en de privacy, de weldadige rust en jullie gastvrijheid. En natuurlijk niet in de laatste plaats van Charley. Wat is dat een vreselijk mooie en lieve hond! 🐾🐾🥰♥️

10

Visited this Gite? Please give your opinion