Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Au Coin des Cerisiers

View album (27)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 2
9.5
Rating
 

Availability of 'Au Coin des Cerisiers'

Attention! Jacqueline en Cees Guikers has last updated the calendar on 25 Dec 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Au Coin des Cerisiers evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.5
Visited in August 2020

Met onze twee dochters zijn we een week te gast geweest op deze geweldige locatie. We kunnen niet anders zeggen dan dat we enorm genoten hebben. Cees en Jacqueline zijn zeer gastvrij en hebben een mooie studio waar wij een keramiekworkshop hebben gevolgd. Wat een aanrader is. We gingen met mooie functionele kunstwerkjes naar huis. In de omgeving genoeg te doen. Fijn om een zwembad te hebben en zelfs een potje petanque te kunnen spelen. Kortom wij kunnen deze locatie zeker aanraden en hopen nog eens terug te keren.

10
Comment from Jacqueline en Cees Guikers

Dank jullie wel voor deze lovende woorden. Het was een genoegen om jullie te gast te hebben en heel bevredigend om te zien hoe jullie van de accommodatie en de omgeving wisten te genieten. Daar doen we het voor!

Visited in July 2019

Warme ontvangst, mooi en geriefelijk ingerichte gite, ontspannende tuin en zwembad, zalige bedden en een prachtige streek. Wij hadden het er enorm naar ons zin! Bedankt voor de fijne week!

9

Visited this Gite? Please give your opinion