Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Maison Mimosa

View album (15)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Availability of 'Maison Mimosa'

Attention! Anya Niewierra has last updated the calendar on 26 Jun 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in June 2010

We waren de eerste gasten in dit geheel vernieuwde huis in Pezilla. De doop dus. Het huisje is echt met heel veel smaak ingericht. Alles is aanwezig en - niet onbelangrijk - het bed slaapt uitstekend. Dat de woonkamer onder is, de slaapkamer en de badkamer op de eerste verdieping en de grote keuken op de tweede verdieping was even wennen. Je liep wel eens de verkeerde trap op. Vanuit de keuken kun je meteen naar buiten en daar dan ook lekker buiten eten. Het huis voldoet uitstekend.

Pezilla is een klein dorpje. Geen winkels, de bakker komt 5 maal per week langs. Voor ons was dat om 12.00 uur. Bij de bakker integreer je meteen met de dorpsbewoners. Zij vinden het wel interessant dat er buitenlanders zijn. Er wordt heel wat afgekletst en later komen ze je van alles brengen ( heerlijke kersen).
Tip, als je aankomt breng dan meteen je eerste levensmiddelen mee. Kun je kopen op 15 km afstand, in St Paul de-Fenouillet of in Ille-s-Têt. Daar zijn goede winkels. Vanuit Pezilla doe je er gauw 25 minuten over (veel bochtjes).

We hebben genoten van de rust van de streek, er zijn wandelmogelijkheden, natuur is mooi en mooie tochten gemaakt naar de kastelen van de Kartharen.
Echt genoten.
Hein en Ursula Verschuur.

8

Visited this Gite? Please give your opinion