Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Ancienne Ecole

View album (44)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 2
  • 3
 

Availability of 'Ancienne Ecole'

Aernoud Florijn has last updated the calendar on 22 Jun 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2014

We hebben volop kunnen genieten van onze vakantie; een prachtige bestemming, huis voorzien van alle gemakken, heerlijke tuin en een living lounge om jaloers op te worden!

9
Visited in August 2013

Wij hebben een zeer relaxte vakantie gehad. We hebben eigenlijk nauwelijks iets gedaan dit keer. Veel in en om huis gehangen, maar dit geen moment als storend ervaren. In dit huis is het alsof je meer zuurstof kunt opnemen. Net of je beter kunt ademen. Of dit komt door de hoge plafonds en de grote ruimtes weten we niet. Het was in elk geval super

8
Visited in August 2013

Wij hadden met onze kinderen van 17, 19 en 21 jaar een heerlijke vakantie in de Ancienne Ecole. Het is een ideaal, comfortabel vakantiehuis, zeker ook voor een gezin met oudere kinderen, als je houdt van rust en het Franse platteland. De living lounge was een groot succes

9
Visited in July 2013

We hebben erg genoten van de mooie plek en het mooie huis. De buitenkeuken was super omdat het erg mooi weer was. We hebben daar dan ook veel gezeten. Het is een mooi huis, goed opgeknapt met luxe maar ook de geschiedenis van het huis is nog goed voelbaar.

9
Visited in July 2013

Mooie omgeving, prachtig huis, van alle gemakken voorzien, een echte aanrader voor jong en iets minder jong! Jammer dat we nog maar één week konden boeken."

8

Visited this Gite? Please give your opinion