Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Chez Rose

View album (7)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
8.3
Rating
 

Availability of 'Chez Rose'

Attention! Rose Blackburn has last updated the calendar on 26 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Chez Rose evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.3
Visited in August 2020
Edith en Tommy

Wij hebben een hele fijne week gehad hier, mede dankzij de gastvrijheid van Rose en Chris. Het huisje is superschoon, gezellig ingericht en heeft echt alles wat je nodig hebt. Voor onze 9 maand oude dochter was het bedje al opgemaakt en de kinderstoel stond klaar. We hebben genoten van de rust, de fijne tuin/terras, het mooie uitzicht en het heerlijke zwembad. In de wijdere omgeving is genoeg te doen en te zien maar met een goed boek vermaak je je ook prima bij het huis :)

9
Visited in June 2019

Mooi huisje met aandacht ingericht en met een mooie tuin eromheen. Voor je er bent moet je een vrij lange hobbelige weg af, maar dan kom je ook op een heel mooi plekje. Aardige gastvrouw die de privacy van de gasten respecteert, maar er wel is als je een vraag hebt. Voor Franse begrippen zijn de winkels niet echt ver. Met de hittegolf van juni was het zwembad ideaal.

9
Visited in June 2019

Het huisje was leuk en gezellig ingericht. Het was schoon en alles was er. De eigenaars waren heel vriendelijk en behulpzaam. Rosalie heeft zelfs voor ons de houtkachel aangestoken toen het koud was. En we mochten gratis hout gebruiken.
Wel vonden wij dat er in de omschrijving van gites.nl meer beloofd werd dan wij in de werkelijkheid ervaarden. Ja, er was wifi. Maar er was bijna geen bereik. Ja, er was een zwembad (gedeeld met de eigenaars). Maar het zwembad lag achter het huis van de eigenaars, pal naast hun terras en was altijd afgedekt met een zwaar afdekzijl. Daardoor voelden wij ons niet echt vrij om een duik te nemen.
Verder hebben wij er een erg fijne vakantie gehad.

6
Visited in August 2018
Angelina Dusseau

Super! Heerlijk sfeervol huisje!
Prachtig gelegen (wel stukje weg van de bakker en supermarkt). Mooi zwembad en zeer vriendelijk eigenaars!

9

Visited this Gite? Please give your opinion