Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Mas de Bouriou

View album (32)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 4
  • 3
9.8
Rating
 

Availability of 'Mas de Bouriou'

Annemarie en Gerard has last updated the calendar on 10 Jun 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Mas de Bouriou evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.8
Visited in July 2020

Wat een prachtige plek en heerlijk huis met veel privacy en lekker zwembad met fantastisch uitzicht en hele mooie sterrenhemels. We hebben genoten van de rust en ruimte, het ontbrak ons aan niets. Echt een aanrader waar we graag weer naar terugkeren.

9
Visited in July 2020

Als je op zoek bent naar een prachtige en rustige plek dan stop met zoeken. Het is een idyllische huis, maar wel voorzien van alle gemakken. De kamers zijn ruim en netjes en er zijn genoeg bedden. Een slaapkamer en badkamer zijn van buiten te betreden. Op zich geen probleem maar met twee gezinnen betekende dit voor ons dat 1 koppel van buitenaf naar de kinderen moest. Verder is het voor kinderen een geweldige plek. Een super zwembad en genoeg ruimte om op ontdekkingstocht te gaan. En als de kinderen in bed liggen, kun je genieten van de ondergaande zon en hoor je werkelijk alleen krekels, vogels en een schapenkudde in het dal. Hier kom je dus echt tot rust. De eigenaren zijn gastvrij en heel behulpzaam, maar laten je vooral ik in alle rust je vakantie vieren.

10
Visited in August 2018

Dit is nu al het 3e jaar op een rij dat wij hier mogen verblijven en (als het aan mij ligt) zeker niet de laatste keer. Mas de Bouriou voelt inmiddels als thuiskomen, daar boven op de berg. De mooie omgeving, het lekkere zwembad, de fijne bedden, de goeie barbecue...het zijn maar een paar facetten van wat het verblijf hier zo prettig maakt. Een ander belangrijk onderdeel zijn Annemarie en Gerard, die altijd goeie tips hebben voor leuke uitstapjes of festivals maar ook (heel lief) ventilators in je kamer neerzetten omdat het anders niet uit te houden is, 's nachts.
De kamers zijn ruim en sfeervol, de keuken is voldoende geoutilleerd en het is echt ideaal dat er een wasmachine aanwezig is!
Ach, ik kijk nu al uit naar de volgende zomer...
Lieve groeten van Frank, Silke, Lia, Felix, Nancy en Ruben.

10
Visited in July 2017

We zijn twee weken te gast geweest bij Annemarie en Gerard in hun Mas de Bouriou. Wij (twee gezinnen van vier) hebben er een heel leuke tijd beleefd. Het zonnetje verschool zich af en toe achter de wolken en enkele regenbuien waren ook van de partij, doch dit kon de pret niet drukken. Annemarie en Gerard, woonachtig naast de gite, zijn een sympathiek Nederlands koppel die hun gasten met de grootste zorg omringen. 'Er zij'n als er een probleem opduikt(hebben we niet echt voorgehad) en voor het overige de discretie zelve. De vakantiewoning is ruim genoeg(zelfs voorzien voor 10 personen) en straalt gezelligheid uit. Al het nodige is voorzien in de woning, doch we gaan daar natuurlijk heen om zoveel mogelijk buiten te leven. En buiten leven doe je daar in alle rust op de tonen en het ritme van de natuur. Krekels en vogels is het enige wat je hoort in dit prachtige natuurgebied. Met wat geluk (en dit hadden we enkele keren gehad) kruist een hert jouw pad. Krijg je te warm van de felle zon, dan neem je een verfrissing in het nette zwembad dat er exclusief voor jou is. 's Nachts (of eens het donker is) gaat een nieuwe sterrenwereld voor je open. Nooit hebben we zoveel sterren aan het firmament gezien. Wat ons betreft was het alvast een geslaagde vakantie. Ons advies : zoek je een vakantie vol animo, vertier en discogedreun, zoek dan maar verder, zoek je een vakantie om uit te rusten, te onthaasten, te genieten van de natuur en een rustige omgeving dan kunnen we niks anders dan Mas de Bouriou aanraden..
Tot slot : Annemarie en Gerard, we wensen jullie beiden nog veel succes (professioneel zowel als met jullie vakantiewoning). Een eenvoudig sms-je om ons een goede en veilige terugreis te wensen vonden we zeer attentvol. Echt top. Het ga jullie goed en wie weet...tot een volgende keer. Vele groetjes vanwege Ilse, Geert, Jeremie, Emma, Iris, Aurelie, Mathieu en Joost

10
Visited in July 2015
Joyce

Geweldige tijd gehad in dit fantastisch uitgerustte huis, dat werkelijk van alle gemakken is voorzien en zeer comfortabel is. Prachtig zwembad hadden we geheel tot onze beschikking. En dan de plek zelf...adembenemende vergezichten, inktzwarte nachten met prachtige sterrenhemels. En dan de oorverdovende stilte...uniek gewoon. We zijn al vaker hier geweest en steeds is het weer thuiskomen voor ons.
We komen graag terug!

10

Visited this Gite? Please give your opinion