Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Cheval Blanc

View album (17)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 0
  • 2
 

Availability of 'Cheval Blanc'

Attention! Yvonne & Ken Moore has last updated the calendar on 11 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in July 2015
Ton van de Weg

Voor wie niet de drukte van de Côte d'Azur of de Provence wil, en niet te veel 'landgenoten' wil tegenkomen, is dit de uitgelezen plek om lekker van de rust te genieten en een uitvalsbasis naar een héél mooi gebied op de grens tussen Lot en Aveyron. De gite 'Le Cheval Blanc' bevindt zich tussen de stadjes Figeac en Carjac welke beide over de nodige voorzieningen beschikken (restaurantjes, supermarché en boulangerie). De gite zelf is prima uitgerust (vaatwasser, wasmachine, koelkast, extra vrieskast, magnetron, gasoven), luxe badkamer en twee mooie slaapkamers. Alles is recent gerestaureerd en ziet er piekfijn uit. Het terrassen terrein, waar ook de eigenaar op woont, beschikt over een mooi zwembad (zoutwater; prettiger dan chloor) waar vanuit je over het dal van de rivier de Lot en naar het Château van Larroque-Toirac uitkijkt. Het zwembad wordt in principe gedeeld met de eigenaar maar tijdens ons verblijf hadden wij het helemaal voor ons zelf privé. De gite is eigendom van een héél vriendelijk Engels echtpaar (dus voor veel Hollanders makkelijker communiceren dan in de Franse taal) waarbij men zich gelijk thuis voelt. Wij hebben hier van een fantastische vakantie genoten en zijn zeker van plan nog een keer terug te gaan. Kortom: een echte aanrader, uitstekend !

10
Visited in August 2012

We hebben in augustus twee heerlijke weken in de gîte Cheval Blanc doorgebracht. Het is een zeer compleet, sfeervol huisje. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, zonder opdringerig te zijn. De omgeving is prachtig, met veel natuurschoon, grotten, leuke dorpjes, kastelen, weekmarkten etc. Fietsliefhebbers (wielrenners) kunnen in dit gebied hun hart ophalen. En het zwembad heeft ons door de hittegolf heen geholpen. Kortom: een heel fijn adres.

9

Visited this Gite? Please give your opinion