Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Chat Qui Rit

View album (32)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
9.2
Rating
 

Availability of 'Le Chat Qui Rit'

Deanne en Jelle Kat has last updated the calendar on 17 Aug 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Chat Qui Rit evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.2
Visited in July 2020

Le chat qui rit een ontzettend fijn huisje hebben 2 fantastische weken mogen beleven mooie omgeving en genoeg te zien en te beleven en niet te vergeten Jelle en Deanne wat een fijne mensen dus ga dit zien en vooral ervaren een echte topper en die verdient een 10 Au Revoir Le Chat Qui Rit ☆☆☆☆☆ Fred en Yolanda 💖

10
Visited in August 2019

Bedankt Deanne &Jelle,
nogmaals bedankt voor het verblijf in de vakantiewoning.
Alles was er prima, de gezellige sfeer, de rust en de wandelingen met onze vriend Pasco die er voluit kon lopen.
Komen nog terug.

9
Visited in July 2018

We waren al erg enthousiast door de foto's en de werkelijkheid is nog leuker, met de temperaturen, de gezellige ontvangst en de rust en stilte van de omgeving erbij. Het huisje is met veel liefde en deskundigheid gerestaureerd. Het is echt een pareltje in de Lot. Wij hebben hier genoten van fietsen en wandelen in de prachtige omgeving, door de heuvels en dorpjes. Hele mooie streek.

9
Visited in July 2018

Een pareltje in de Bourgogne. Je kunt je hier heerlijk verstoppen voor alle drukte, massatoerisme en herrie. Met veel liefde gerestaureerd en ingericht huisje. Alle benodigdheden aanwezig voor koken, en toeristische informatie. Veel gewandeld en gefietst door de prachtige omgeving. Daarna heerlijk uit rusten op een van de terrassen met ligstoelen en parasols. Gastvrije ontvangst door gastheer en vrouw, die ons verder heerlijk aan ons lot hebben over gelaten!

9
Visited in July 2018

We hebben een heerlijke week doorgebracht in deze gite. Hartelijke ontvangst door Deanne en Jelle, mooie en compleet ingerichte gite met veel privacy en op fietsafstand zijn diverse leuke stadjes en bezienswaardigheden.

9

Visited this Gite? Please give your opinion