Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Bouyssac la Rivière

View album (17)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.3
Rating
 

Availability of 'Bouyssac la Rivière'

Jacqueline & JJ Schut has last updated the calendar on 03 Jul 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Bouyssac la Rivière evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in October 2019

We hebben een geweldige vakantie gehad in het mooie huisje aan de Lot.Met een temperatuur van 28 graden was de vakantie helemaal af.We kwamen om een meerval en een barbeel te vangen en dat is zeker gelukt.Elke avond tot laat op het balkon zitten met een goed glas wijn en een kaasplankje.Wat wil een mens nog meer.We hebben voor volgend jaar alvast geboekt.Nu twee weken want 1 week is te kort om alles in de buurt te bekijken.
Jacqueline & JJ tot volgend jaar.
Groet van Rob en Joke Leenheer.

9
Visited in April 2019

Heerlijk, gezellig huis in een rustige, schitterende omgeving. Meerdere terrassen met avondzon zodat wij vrijwel elke avond in april buiten hebben kunnen eten. 's Avonds lekker de kachel aan: alle ingrediënten om echt even tot rust te komen!

9
Visited in August 2018
Martin Meijer

Ik ben hier met mijn maat geweest .Hij is een (karper)visser en hij heeft zich goed kunnen vermaken aan de Lot .Het huisje is netjes en je komt er niks te kort .We hebben ook met de kano op de rivier gevaren ,dat was heel leuk .Alles wat je nodig hebt is dichtbij ,12km vanaf het huisje ligt Montayral waar je perfect boodschappen kunt doen .Het is echt een aanrader ,je kan in dit huisje heerlijk ontspannen .

10
Visited in August 2018
Martin Meijer

Nog even een foto van de gevangen meerval .

10
Visited in July 2018

Hebben ons super vermaakt in dit mooie vissers huisje voor 2 personen en ons hondje.
Perfect gelegen en vooral rust, het was erg warm 35+ graden. De rivier is wispelturig, laag/hoog water snel / langzaam stromend dus een challenge voor de vissers - 4/5 meter diep met groot steen plateau voor het huisje,
Er zijn echt culinaire parels in de omgeving (zoek via tripadvisor) hebben super gegeten.
We komen zeker terug.

10

Visited this Gite? Please give your opinion