Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Bouteille dans le bois

View album (49)
/
  • 6
  • 2
  • 2
  • 4
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Bouteille dans le bois'

C.L. De Hoogh has last updated the calendar on 24 Jul 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Bouteille dans le bois evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in June 2019

Wat een fantastische locatie, wat een rust, wat een buitengewoon fraai afgewerkt huisje (we zaten in la garçonnière), wat een heerlijk zwembad en ook nog een privé golfbaan! Kortom: 2 weken puur genieten. Ook van de gastvrijheid van de eigenaren. Een aanrader! En een vette tien!

10
Visited in June 2015
Friederike

Vier weken hebben mijn man en ik vakantie mogen vieren in dit sfeervolle huis in het bos. Van het begin af aan voelden wij ons hier thuis. De bosrijke omgeving met een weids uitzicht vanuit het huis en de terrassen geeft veel rust en heerlijke schaduwplekken. Er blijven voldoende zonnige stukken over! De video die de gastheer op de website heeft geplaatst geeft precies de sfeer en luxe weer. De gastheer en -vrouw met de stafleden zorgen ervoor dat het verblijf optimaal blijft, we voelden ons heel welkom. Ieder seizoen heeft een eigen sfeer; wij hebben de hele maand juni mogen ervaren. Zie mijn collage met impressie van het huis en rondom.
Er nog een keer in dit huis vakantie te vieren lijkt mij een fijn vooruitzicht.

9

Visited this Gite? Please give your opinion