Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Les Fontanelles

View album (51)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'Les Fontanelles'

G. de Koning has last updated the calendar on 05 Jun 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Les Fontanelles evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2020

Een Fantastische huis met mooie tuin en verre uitzicht. Bij aankomst lag wijn en jam gekoeld klaar, das fijn aankomen. Ondanks soms hele hoge temperaturen bleef het in het huis aangenaam koel, buiten lijkt altijd een briesje te waaien, heerlijk.
De rust, kalmte en de geweldige uitzichten; wij hebben een super vakantie gehad!

9
Visited in August 2019

Het was heerlijk vertoeven hier! We hebben genoten van de rust, het uitzicht, de vlinders, de reetjes, de vossen en zelfs een soort valk?, die op een meter afstand van ons op een stoelleuning kwam zitten!
We hebben allerlei leuke plaatsen bezocht zoals Caylus, St. Antonin , Bruniquel, Najac, Montauban, Varen, Beaulieu, Bach, St. Projet, Lacapelle-Livron en Cordes sur ciel. De mensen hier zijn heel erg aardig en behulpzaam. Vooral buurman Guy heeft niet nagelaten ons veel goede tips te geven.
Ook de aankomst was heel verrassen. Nooit eerder waren er zoveel praktische attenties bij binnenkomst. Een aangename verrassing! Hartelijk dank daarvoor. We hopen van harte dat we er nog eens een keer gebruik van mogen maken.
Het was een heerlijke vakantie!
Jan & Lidie Borghouts.
Oss.

9
Visited in September 2018

Wat een heerlijke weken hebben we hier gehad! Na het zien van de foto's van het huis waren we direct verliefd en telden we de dagen af naar onze vakantie op deze prachtige plek. Soms kan het dan alleen nog maar tegen vallen, maar niets was minder waar. Het uitzicht, de vele fijne zitplekjes in en om het huis, de riante woning, de privacy en het comfort: alles was wat we gehoopt hadden en meer. Zeker de manier waarop José en Gerrit aan alles gedacht hebben en duidelijk zorg dragen voor hun huis, tuin en gasten was hartverwarmend. De compleetheid waarmee het huis is ingericht is dan ook ongekend. Dankzij de grote privé tuin kun je je eindeloos vermaken met boeken lezen, bbqen, badderen en simpelweg samen van het uitzicht en de sterrenhemel te genieten. Een onvergetelijke vakantie en een plek waar we graag terug zullen keren.

10
Visited in September 2017

We zijn inmiddels weer een week op vaderlandse bodem en zitten met onze gedachten nog regelmatig in jullie huis. We hebben een fantastische week gehad, met goed weer (één grijze dag en regen op de ochtend van vertrek). We hebben genoten van buitenleven, het uitzicht en de omgeving. Mooie plek om het joie de vivre te ervaren. Dank voor jullie gastvrijheid.

8
Visited in July 2017

De vakantie zit er weer op en ik wilde u bedanken voor het gebruik mogen maken van jullie vakantiehuis. We hebben ons nog niet eerder zo welkom gevoeld. Het was meteen " thuis ". Een heerlijk gezellig huis en volledig uitgerust met een fantastisch uitzicht over het Franse platteland.diverse plaatsen bezocht zoals Antonin, cirq la Popie, Bruniquel en de broccante in Calus. Zo hebben we weer een nieuw stukje van Frankrijk leren kennen dat erg de moeite waard was. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
C. Lagerweij.

9

Visited this Gite? Please give your opinion