Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Petite Cour

View album (37)
/
  • 6
  • 1
  • 4
  • 4
  • 1
9.4
Rating
 

Availability of 'La Petite Cour'

Hanneke Pouwe has last updated the calendar on 28 Nov 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Petite Cour evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.4
Visited in July 2021

We hebben een heerlijke week gehad in La petite cour. We verbleven er met z'n zessen en dat was prima te doen. Het huisje bied genoeg ruimte en is van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de ruimte om het huisje. We vermaakten ons met badminton, volleybal, of voetbal. Er werd zelfs een mooi sportveldje voor ons gemaaid.
Ook in de omgeving is er genoeg te doen. We hebben hiervan uit de D- Day stranden bezocht. En nadat we bij Martien en Marina de nodige informatie hadden gekregen, durfden we het aan om naar Parijs te gaan.
Het was heerlijk om na de drukte van de stad weer 'thuis' te komen in La Petite Cour.

9
Visited in September 2020
Bert en Hanneke Nuninga

Wat een fijne plek is dit, zo stil en rustig op een prachtige plek in de Orne. Huis is fijn, in bijna alles is voorzien; zelfs kaplaarzen om door het natte gras te banjeren. Je kan er mooie wandelingen maken, ‘s avonds genieten van de zonsondergang, ik ben verliefd geworden op dit deel van Normandië.
Goed contact met de eigenaren van dit huis.

9
Visited in August 2020
Sandra

Heerlijke plek om tot rust te komen omringd door de natuur. Heerlijke pruimen en kersen mogen eten, gewandeld, vuurtje gestookt, gelezen, gebakken, geocache gemaakt en geplaatst, honing gedraaid en spelletjes gedaan. Fijn ruim huis en zeer vriendelijke gastvrije eigenaren.

10
Visited in July 2020

We hebben een meer dan zalige vakantie gehad in 'La Petite Cour'! Het huis is comfortabel en gezellig ingericht en overal is aan gedacht. De tuin is werkelijk een plaatje…overal stokrozen, een prachtige druivenrank, kippen die door de tuin heen scharrelen, uitzicht op de glooiende heuvels, de vele fruitbomen. De pruimen waren rijp en mochten we naar hartenlust plukken/rapen om er vervolgens een paar potten jam van te maken. Een paar keer per dag maakten we een wandelingetje naar de paarden, die zich vlak voor voedertijd gewillig lieten aaien. Vanuit het huis zijn vele mooie wandelingen te maken over rustige weggetjes, bospaden en langs weilanden. In de omgeving is ontzettend veel te zien en te doen. Soms moet je wat verder rijden (voor de kust bijvoorbeeld), maar dat is in deze prachtige groene omgeving geen straf. In het huis zijn veel recente folders te vinden, maar vooral de documentatie door de eigenaren zelf bij elkaar gezocht is zeer informatief. Een waslijst aan tips voor interessante dagjes uit naar steden, kastelen, activiteiten, wandelingen, etc waardoor de voorpret al vroeg kon beginnen! En na ieder uitstapje was het heerlijk ‘thuiskomen’ in 'La Petite Cour' en weer genieten van de rust en de stilte. Martien en Marina, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid! We hebben genoten!

10
Visited in July 2020

Hele fijne week gehad. Prachtige omgeving, heerlijk rustig, veel privacy. Leuke dorpjes in de omgeving met vakwerkhuisjes. Verhuurders goed bereikbaar en heel behulpzaam. Onze kinderen vonden het leuk om bij de paarden te gaan kijken. We hebben een kleine wandeling gemaakt in de buurt. En 's ochtends een keer een hert gezien.

9

Visited this Gite? Please give your opinion