Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Tricolore Normandie - Gite Rouge

View album (27)
/
  • 8
  • 2
  • 5
  • 7
  • 3
8.0
Rating
 

Availability of 'Tricolore Normandie - Gite Rouge'

J.D. Nome last updated the calendar on 29 Jun 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Tricolore Normandie - Gite Rouge evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.0
Visited in April 2022

Wow wow wow, we kwamen in de avond toe en waren meteen tot rust bij het parkeren al meteen.
Alles is er wat je nodig hebt, we kwamen niet te kort. En als er iets te kort was moesten we er maar achter horen en werd er een oplossing aangeboden!
We hebben iedere dag afgesloten met voor het haardvuur te zitten als de zon zich had verstopt. Hier komen we zeker nog eens terug

8
Visited in September 2021

Lief huisje waarin alles aanwezig is. Prachtig uitzicht en een heerlijk rustige boomgaard. Helaas was het veel geroemde pad naar de Blaise onvindbaar en onbegaanbaar. Dat vonden wij jammer.

8
Visited in June 2018

Genoten!

10
Visited in May 2018

Met de hele familie inclusief kinderen en aanhang in Gite Rouge een speciale gelegenheid gevierd. We hadden met 12 mensen ruimte genoeg voor iedereen. Er was zelfs plek om je boven op de vide bijvoorbeeld even af te zonderen. Eigenlijk zijn we voornamelijk bij het vakantiehuis gebleven, genoeg te beleven voor zowel de jongeren, die mee waren als de "ouderen". Het is voor ons een onvergetelijke herinnering.

9
Visited in May 2018

Voor de eerste keer alleen met mijn beide dochters op vakantie geweest. Niet te ver rijden vanuit Maastricht, in het huis was alles aanwezig. Prachtig uitzicht en heerlijk in de tuin gezeten. De broodbakmachine was een uitkomst. Elke morgen op het terras gezeten met vers brood. De kinderen vonden het vooral ook fijn dat ze snel internet hadden!

9

Visited this Gite? Please give your opinion