Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Tricolore Normandie - Gite Rouge

View album (27)
/
  • 10
  • 2
  • 5
  • 7
  • 3
9.2
Rating
 

Availability of 'Tricolore Normandie - Gite Rouge'

Attention! J.D. Nome has last updated the calendar on 09 Oct 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Tricolore Normandie - Gite Rouge evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.2
Visited in September 2021

Lief huisje waarin alles aanwezig is. Prachtig uitzicht en een heerlijk rustige boomgaard. Helaas was het veel geroemde pad naar de Blaise onvindbaar en onbegaanbaar. Dat vonden wij jammer.

8
Visited in June 2018

Genoten!

10
Visited in May 2018

Met de hele familie inclusief kinderen en aanhang in Gite Rouge een speciale gelegenheid gevierd. We hadden met 12 mensen ruimte genoeg voor iedereen. Er was zelfs plek om je boven op de vide bijvoorbeeld even af te zonderen. Eigenlijk zijn we voornamelijk bij het vakantiehuis gebleven, genoeg te beleven voor zowel de jongeren, die mee waren als de "ouderen". Het is voor ons een onvergetelijke herinnering.

9
Visited in May 2018

Voor de eerste keer alleen met mijn beide dochters op vakantie geweest. Niet te ver rijden vanuit Maastricht, in het huis was alles aanwezig. Prachtig uitzicht en heerlijk in de tuin gezeten. De broodbakmachine was een uitkomst. Elke morgen op het terras gezeten met vers brood. De kinderen vonden het vooral ook fijn dat ze snel internet hadden!

9
Visited in August 2017

Ontzettend leuk huisje op een prachtig perceel. De buitenkant doet romantisch en knus aan, de binnenkant is iets verouderd en (nog) niet overal netjes afgewerkt, maar volledig ingericht en schoon. Alles wat nodig is, is aanwezig, er ontbreekt niets.
De omgeving is mooi en rustig.
De eigenaren zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Mochten zich problemen voordoen, doen zij hun uiterste best om dit direct op te lossen.
Lieve familie, ontzettend bedankt voor onze fijne week op jullie prachtige stek!

10

Visited this Gite? Please give your opinion