Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Maine Menot

View album (40)
/
  • 23
  • 6
  • 13
  • 13
  • 5
10.0
Rating
 

Availability of 'Le Maine Menot'

Frans Van den Hombergh last updated the calendar on 22 Apr 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Maine Menot evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in September 2020

For the 5th time in 10 years and still one of the best places to have a relaxing week in an extraordinary house with everything you need for group or family holidays or a training & coaching facility in the Perigord area. We couldn't do our coaching week this year, but glad we came anyway for a wonderful holiday. We´ve been at the house with sports groups, private groups and business (seminar week), this year just with a few friends. It's still the most perfect environment, huge, enough bedrooms and! bathrooms for a convenient week. We simply love everything there plus the location is just great to have a relaxing time. Still there is plenty to explore around, the Dordogne, Cognac, caves, winery's and much more to do, if you don't enjoy yourself with a nice book, great view just next to the pool. Many thanks Frans van den Hombergh & Suse for another great week at LMM! Thank you very much for postponing our booking from June to September, your nice welcome dinner together and all your patience & kindness. We´ll be back! PS: This sounds too good to be true, I know, but we've just been there 5 times:-) no relatives, non strings.

10
Visited in August 2020

Een mooie en praktische vakantiewoning in een idyllische, rustgevende omgeving...

Met onze grote groep volwassenen en kinderen hebben we intens genoten van onze vakantie. Het zicht was adembenemend en je kon er niet op uitgekeken geraken. Vanop de twee eetplaatsen kon je er ten volle van genieten, een waar vakantiegevoel. Om af en toe nog meer vakantie te ervaren, hebben we ook gebruik gemaakt van de kookservice van de gastvrouw. Dat het gesmaakt heeft! In het zwembad hebben we veel waterpret gehad en ook hier was het zicht opnieuw een grote troef. Een toilet dichtbij had wel handiger geweest. Het grote, mooie huis gaf ons voldoende mogelijkheden om elk gezin van een apart slaapvertrek en dus wat privé te voorzien. De keuken was uitgerust met alle nodige spullen om te koken voor een grote groep. Er zijn veel lekkere cocktails in klaargemaakt om te klinken op onze vakantie. Kortom, een top vakantie! Een welgemeende dank u voor de gastvrouw en gastheer.

De bende.

10
Visited in July 2020

Mooi uitgeruste vakantiewoning met een prachtig uitzicht!
In juli hebben we genoten van een deugddoende rustvakantie in Le Maine Menot met 8 volwassenen en 5 kinderen. We hadden meer dan genoeg plaats en er was voor elk wat wils! Mooi groot zwembad met prachtig uitzicht, een game room voor de kids met poolbiljart, tafelvoetbal, ping pong, een zeer goed uitgeruste keuken en meer dan genoeg koelkasten om drank koel te houden. Er was geen airco aanwezig in het huis, maar als je de goede raad van Frans opvolgt, heb je deze niet nodig en blijft het huis heel de vakantie koel. Door Covid-19 waren we niet zo scheutig om op restaurant te gaan en hebben we een aantal keren gebruik gemaakt dat Sue een volledige maaltijd kwam klaarmaken voor ons in het huis. Alles was tot in de puntjes verzorgd, het was super lekker en veel te veel... Ook het ontbijt dat we op zondag hadden gevraagd, was super verzorgd! Kortom, een vakantie voor herhaling vatbaar!

10
Visited in May 2019

Dit huis overtreft alle verwachtingen! Met ons hele gezin, 10 volwassenen en 10 kinderen, hebben we meer dan genoten van alle faciliteiten; de slaapkamers zijn perfect, de woonruimtes bieden alle mogelijkheden, de speelkamer, de keuken, het liet niets te wensen over en het huis was overal superschoon! Buiten was privacy en veiligheid gegarandeerd en de eigenaren deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. we hebben fantastisch weer gehad zodat ook alle buitenterrassen en het zwembad optimaal gebruikt konden worden; Kortom: het huis wanneer je zoekt naar ruimte, privacy, rust, natuur en luxe!

10
Visited in October 2017

In het kader van het 50 jarige huwelijk van mijn ouders hebben we een week doorgebracht op het landgoed Le Main Menot afgelopen oktober 2017. Door de relatief hoge ligging op een heuvel is het uitzicht adembenemend. Het huis is groot, maar toch intiem en klassiek. Je gelooft het bijna niet als de eigenaar Frans je vertelt dat het huis min of meer vanaf de grond door hem is opgebouwd. Het is zeer geschikt voor grote groepen of meerdere gezinnen/ partners omdat er genoeg privacy is voor iedereen. Wij waren met 15 man en er was nog steeds slaap ruimte over. De sterrenhemel is adembenemend bij het ontbreken van strooilicht. De omgeving nodigt uit tot lange wandelingen door gebieden en dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Mocht je bij aankomst geen tijd of zin hebben om te koken of boodschappen te doen, 'Sue is your friend' die zorgt voor een heerlijke maaltijd en zelfs boodschappen doet zodat er tijd is om te 'landen' na een vlucht of autorit. Als er problemen zijn worden die direct opgelost, dus geen stress. Mijn ouders hebben bij het zwembad opnieuw na 50 hun huwelijks belofte aan elkaar gedaan en daarna een duik genomen. Het was prachtig.

10

Visited this Gite? Please give your opinion