Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Monteil

View album (30)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
10.0
Rating
 

Availability of 'Le Monteil'

Attention! Kees en Helen de Groot last updated the calendar on 15 Jan 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Le Monteil evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in September 2019
GARNIER Jacques

Nous garderons un très bon souvenir de notre gîte (site géographique intéressant , intérieur coquet, propre,) et SURTOUT de leurs propriétaires. Une belle rencontre. A refaire, si l'occasion se présente.
Nous le recommandons à ceux qui ont envie de se rendre dans la région de Corrèze entre OBJAT et POMPADOUR.

10
Visited in September 2009

Beste Kees, Helen, Samuel en Lucas,
Dit was ons tweede bezoek dit jaar, in mei waren we er ook al. En dat het ons toen goed bevallen is blijkt uit dit tweede bezoek. De verzorging van de gite, de hartelijkheid en de gezelligheid zijn top!. De omgeving is natuurlijk prachtig, vol leuke uitstapjes mogelijkheden maar wat ons vooral getroffen heeft is de zorgzaamheid waarmee de gite ingericht is. En jullie persoonlijke aandacht, niet opdringerig maar daar waar het nodig was of gewoon gezellig was. Lucas en Samuel zijn hele leuke kinderen waar we gezellig mee gebadmintont, gezwommen en ge-mensergerjeniet hebben en de honden Boris (Borrieborrie) Joshua en Ieniemienie (sorry Jimmy!) hebben ons ook leuk gezelschap gehouden en natuurlijk yoghurtbakjes leeggelikt!

10
Visited in July 2008

Beste Kees, Helen, Samuel en Lucas,

Wij hebben het hier heel erg naar onze zin gehad. De gîte was comfortabel, heerlijke bedden, een goede douche, vanwege de dikke muren koel genoeg op warme dagen, genoeg ruimte voor de kinderen om buiten te spelen. Het zwembad is ook heerlijk geweest. We hebben hier mooie wandelingen gemaakt, wat een ruimte en rust hier! Ook leuke uitstapjes gemaakt en echt genoten van het vuurwerk op 14 juli in Pompadour, prachtig!!
Dank voor al jullie tips, de ijsjes voor de kinderen, Kees voor het voetballen. Was ook wel erg fijn dat de kinderen met z\'n viertjes het erg goed konden vinden en zo gezellig samen hebben gespeeld. We zullen jullie zeker nog wat foto\'s mailen als we weer thuis zijn. Dank voor alles!

Groetjes, Fam Beynon

9

Visited this Gite? Please give your opinion