Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

La Gardelle

View album (14)
/
  • 4
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
8.8
Rating
 

Availability of 'La Gardelle'

Jacqueline Burrows last updated the calendar on 12 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of La Gardelle evaluate this property in the past 4 years with an average of:

8.8
Visited in August 2022

Het huis is van alle gemakken voorzien: niets op aan te merken. Maar blijkbaar heb ik de recensies niet goed gelezen, ik was in de veronderstelling dat le bugue en de rivier op loopafstand waren. Dat we makkelijk in de rivier (omdat deze op loopafstand zou zijn) met hond konden zwemmen. Helaas was dit allemaal niet zo. Voor alles hadden we de auto nodig. Hierom en omdat het 37/38 graden was toch besloten eerder weg te gaan. Helaas viel dus allemaal een beetje tegen.

6
Comment from Jacqueline Burrows

It clearly states on our advertisement that La Gardelle is 3kms from the centre of Le Bugue and NOT walking distance. It was also mentioned, that you had to drive 3kms from Le Bugue, when I sent you directions on 31st May and you did not query it... We have another house in the centre of Le Bugue on the quayside. This advertisement clearly states it IS walking distance to the town centre. We have reviews for both houses on this website and have rented the two houses for six years, never before has anyone got them mixed up with each other... with the technology of Google maps/earth it is very easy to see where you are staying. You can walk to the river from La Gardelle, we appreciate that the temperatures were high when you were here, but it is south-west France in July so once again maybe do some research the next time you book a holiday. It’s disappointing and unfair to get a review of this kind, as it is not our fault that you confused the two houses and did not ask any further information when you booked your holiday. We certainly don’t wish to mislead our guests, as your review implies.

Visited in September 2021

Een heerlijk huis met een fantastische tuin, prachtig gelegen aan een rustig weggetje. Onze beide honden hebben zich prima vermaakt in de 3500 m2 grote tuin, waarin ze al hun energie kwijt konden en tijdens wandelingen vanuit huis en elders. Bij hoge temperaturen kun je achter het huis lekker in de schaduw zitten en 's avonds verhuis je dan naar het terras aan de voorkant, met zicht op de bergen aan de andere kant van de Vézère. Erg fijn is dat je op een heel rustige plek vertoeft, maar dat je zodra je de paar kilometer naar het centrum van le Bugue hebt afgelegd, meteen midden in een bruisend toeristisch dorp zit met op dinsdag een grote regionale markt. En alle juweeltjes van de Périgord Noir liggen op slechts een steenworp afstand. De eigenaren van La Gardelle, David en Jacqueline, zijn supergastvrije toppers. Als je van dieren houdt, moet je beslist eens naar hun hond informeren; met een verhaal daarover veroverden ze meteen voor eeuwig ons hart. Het was voor ons de eerste keer dat we hier verbleven, maar zeker niet de laatste keer.

10
Visited in August 2021

We hebben genoten van dit huis en deze plaats. Veel te doen in de omgeving. Huis is mooi en volledig ingericht.

9
Visited in July 2021

Wij waren hier met 4 volwassenen en een hond. Het is een prima huis en een mooie grote tuin met voldoende bomen om in de schaduw te zitten. Wij hadden warm weer. In de omgeving is genoeg te doen. Zeker voor herhaling vatbaar. De vriendelijke eigenaren van het huis kwamen ons welkom heten.

9
Visited in July 2016

Net terug van een week vakantie in La Gardelle. Prachtig huis, precies zoals op de foto's, in een schitterende omgeving. Het huis was schoon, de bedden waren prima, we voelden ons meteen thuis.
Er is heel veel te doen in de directe omgeving, maar je kunt ook heerlijk op het terras zitten en genieten van een wijntje en de mooie tuin.
We hebben een heerlijke week gehad en komen graag nog eens terug. Jackie en David, bedankt voor de goede zorgen,

10

Visited this Gite? Please give your opinion