Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gite au Lac

View album (41)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 6
  • 0
10.0
Rating
 

Availability of 'Gite au Lac'

Guus en Sandra van Lierop has last updated the calendar on 30 Nov 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gite au Lac evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in July 2021

Bij Les Cabanes de Rouffignac hebben we een week kunnen en mogen genieten van sfeervolle gites du lac.
De rust van de omgeving en de gastvrijheid van de eigenaren gaan hier hand in hand.
Een mooie streek voor wie van wandelen en de natuur houdt want de voetenwagen brengt je op plekjes waar je met de auto niet automatisch komt.

10
Visited in September 2018

Na een hartelijke ontvangst op zaterdag direct meegegeten met de overige gasten en kennissen/familie. Heerlijk diner en zeer gezellig. Dat is binnenkomen!
De Gite is modern en stijlvol ingericht. Alle benodigde zaken zijn aanwezig en de houtkachel geeft de avonden extra gezelligheid. Verder nog veel buiten kunnen zitten op het overdekt terras met het prachtige uitzicht over de omgeving. Guus en Sandra hebben er iets moois van gemaakt en je moet hier echt een keer naar toe. Wij bevelen deze plek zeer warm aan.

10
Visited in August 2017

Gite au lac betekent voor ons:
Vakantie met gastvrijheid, Sandra en Guus zorgen voor een warm ontvangst en zijn op de achtergrond altijd bereid je het naar de zin te maken, o.a. door broodjesservice, tips voor de omgeving. Met name hun natuurlijke gastheerschap zorgt ervoor dat je je direct volledig thuis voelt. Het huis is super, gezellig, schoon en leuk ingericht. Door de kleinschaligheid is er toch leven om je heen, terwijl je volledig genieten kunt van de rust. Dit komt mede door het uitzicht over de visvijver en de vallei. Dit is een plek om heerlijk vakantie te houden en volop te genieten.

9

Visited this Gite? Please give your opinion