Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Gites de la Fabrique

View album (36)
/
  • 13
  • 2
  • 5
  • 7
  • 3
9.9
Rating
 

Availability of 'Gites de la Fabrique'

Tali last updated the calendar on 30 Jul 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Gites de la Fabrique evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.9
Visited in October 2021
Sentveld

Wat hebben we een onvergetelijke tijd gehad op dit prachtige landgoed. Eigenlijk zijn we alleen het terrein afgegaan om boodschappen te doen. 2 keer hebben we ons laten verwennen aan huis door de kok van La Fabrique en ook hebben we een pizza avond gedaan waar we zelf onze pizzas mochten maken!
De kinderen waren niet uit het nieuwe zwembad te krijgen en wilde iedere ochtend een kleine wandeling maken naar het dorp om weer chocolade croissantjes te halen. De kleinste is beste vrienden geworden met de kippen in de ren. We hebben hier het ultieme Frankrijk gevoel ervaren en zullen zeker terug komen, merci a vous! Francis, Jeroen en de rest van de fam.

10
Visited in September 2021
Familie Heeren

Wij, opa en oma hebben hier met onze familie van 20 personen, kinderen en kleinkinderen ons 40 jarig huwelijk gevierd. Wat een rijkdom om zo met z´n alle samen te kunnen zijn op zo een gezellige en mooie plek. We hadden beide huizen afgehuurd zodat ieder familielid mee kon. Met het hele spul tegelijk zwemmen, wandelen, spelletjes doen, biljartwedstrijdjes en wijntjes drinken in de schaduw, overal is ruimte genoeg!
Merci beaucoup et au revoir

10
Visited in September 2019

We hebben een prachtige nazomer gehad in deze overweldigend mooie gite. Je kijkt werkelijk je ogen uit als je binnen stapt, authentieke details zijn bewaard gebleven en in moderne style wederopgebouwd. De kinderen kregen niet genoeg van de rivier en de poeltjes met kikkers en beestjes. Petje af voor de eigenaren. Wij keren zeker terug een keer in het voorjaar, erg benieuwd hoe het landschap er dan weer uitziet.

10
Visited in September 2019

Leuke omgeving en ligt direct aan de doorgaande weg, elke ochtend lopend verse croissants en stokbrood gehaald. Het biljart is intensief gebruikt door de heren en de trampoline was favoriet bij de kids. Het huis was erg schoon en fris, en wat een keuken!
Erg bedankt voor de goede verzorging en wellicht tot volgend jaar
Groetjes Sarah Remco en de kids

10
Visited in August 2019

Wij hebben hier een geweldige vakantie gehad met vrienden, kinderen en kleinkinderen. Het huis is heel compleet en gezellig, het terrein prachtig met allerlei mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken. Het contact met de eigenaars was ongedwongen en heel prettig, ze stonden altijd klaar om te helpen als dat nodig was. Het werk dat ze inmiddels hebben verricht aan het verbouwen van de fabriek is bewonderenswaardig, ze hebben het heel mooi en creatief gedaan.
De omgeving is mooi, gezellig en interessant en nog niet overlopen door toeristen. Kortom, een fantastische plek voor een verblijf met een groep mensen op het Franse platteland. Een aanrader!

9

Visited this Gite? Please give your opinion