Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Domaine de Nouguies Grenache

View album (28)
/
  • 12
  • 3
  • 6
  • 4
  • 4
9.0
Rating
 

Availability of 'Domaine de Nouguies Grenache'

Faes Rudi last updated the calendar on 16 May 2022

Guestbook

Visitors of Domaine de Nouguies Grenache evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in August 2019

Een heel aangenaam verblijf met mijn 2 kinderen. Ontvangst en verblijf waren super. Altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden of te helpen. De georganiseerde BBQ was heel lekker en leuk om de andere gasten te ontmoeten. Een aanrader!

9
Visited in August 2016
linda

Voor het derde jaar op rij hebben wij ook dit jaar opnieuw van een leuke vakantie genoten bij Rudi en Ann.
We beleefden aangename momenten met kinderen en kleinkinderen in het perfect onderhouden zwembad.
Het vakantiehuis voldoet aan alle verwachtingen.
Wij keren zeker nog terug !!!

10
Visited in September 2014

Zalige vakantie in een prachtige omgeving. Comfortabele gites met alles erop en eraan. Iedere morgen een heerlijk ontbijt samen met de zeer gastvrije eigenaars. Ook 2x in de week kan je genieten van een lekker 3 gangen menu. Het zwembad zorgt op tijd voor een welgekomen verfrissing. Er zijn heel wat uitstapmogelijkheden. De ideale vakantieplaats om tot rust te komen.

10
Visited in August 2014

Fantastische tijd beleefd bij Rudi en Ann. Wij als grootouders hebben het genoegen gehad om met onze kinderen en kleinkinderen te kunnen genieten van een prachtige vakantie in een supermooi en comfortabel vakantiehuis. Ontbijten op het mooie terras met een warm windje als afkoeling en met de lekkere verse ontbijtkoeken die Rudi iedere morgen voor ons haalde, was zalig.

10
Visited in August 2015
Marjolein Brandt

Wij logeerden er met onze familie (13 personen). De prijs valt heel goed mee, voor een verblijf met zwembad en voldoende slaapkamers in zo'n goede omgeving!
We vonden het heel handig dat Rudi voor ons naar de bakker ging! Gezellig samen ontbijten, dineren, ... aan de grote tafel was ook echt genieten!
Barbecueën op het terras was heel gezellig en lekker.

10

Visited this Gite? Please give your opinion