Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Mas de Galy

View album (36)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 0
  • 2
 

Availability of 'Mas de Galy'

Mees Goldstein has last updated the calendar on 23 Jan 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in May 2015

Wij hebben een heerlijke vakantieweek gehad in Mas-de-Galy! Het begon meteen al goed met het hartelijke ontvangst van de eigenaar. We hebben genoten van de prachtige omgeving, van het uitzicht vanaf het heerlijke (prive)terras, het mooie authentieke huis en heel gezellig ingericht, de zwemvijver waar we ook allemaal in hebben gezwommen tussen de kikkers en de vissen. Vanaf het huis zijn ook hele mooie wandelroutes en je loopt zo naar de rivier de Lot.
De omgeving is prachtig om tripjes te maken naar gezellige marktjes, mooie dorpjes zoals St Cirque Lapopie en Figeac. Helaas was de waterstand deze eerste week van mei nog te hoog om in de Célé te kanoen.... Dus moeten we nog een keer terug komen......., helemaal niet erg !
Onze kinderen hebben ook een supervakantie gehad. vooral kikkers vangen en jeu de boulen voor het huisje, voetballen in de tuin enz. enz.
Wij hopen nog een keer terug te komen!

9
Visited in August 2014

Wat hebben we genoten deze "last minute" vakantie. Bij aankomst werden we warm ontvangen. Twee weken zijn voorbij gevlogen. Het weer was minder warm dan anders in augustus, maar dat gaf wel weer meer mogelijkheden om van alles te ondernemen; kastelen bezoeken, kano varen, markten afstruinen, stadjes bekijken etc.
Maar gelukkig liet de zon de tweede week zich wel zien. Weer of geen weer, we hebben bijna elke dag gezwommen in de heerlijke zwemvijver.
Soms was het wel 20 minuten heel stil bij de vijver als de jongens aan het zwemmen waren. Als je dan ging kijken zag je twee jongens op hun knieen naar al het prachtige dierenleven kijken in en om het water. Tamar kwam net van een NJN-kamp en heeft goed wat libelles kunnen determineren. Simen is nu echt klaar om maandag proef te zwemmen voor z`n A-diploma. Wat heeft hij vaak in het water gedoken, gezwommen en gespeeld.

8
Visited in August 2012

Dit is echt een aanrader, we hebben een zeer aangenaam verblijf gehad.
De Mas is mooi gerestaureerd, met alle moderne comfort maar met oog
voor authenticiteit ! De zwemvijver is niet alleen prachtig om te zien maar
ook aangenaam om je te verfrissen... De gastheer is heel hartelijk, met
enkele kleine attenties en plus.. de start van een mooie vakantie!

9

Visited this Gite? Please give your opinion