Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

En Laurenc Maison de Maître

View album (13)
/
  • 9
  • 2
  • 5
  • 5
  • 2
9.0
Rating
 

Availability of 'En Laurenc Maison de Maître'

Attention! Marten last updated the calendar on 20 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of En Laurenc Maison de Maître evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2022

Prachtig gelegen, verzorgd en schoon vakantieverblijf. We hebben genoten van het heerlijke zwembad. Het meertje en de bossen waren ook prachtig. We hebben mooie wandelingen gemaakt door de bossen en het mooie glooiende agrarische landschap. Hierbij heel veel roofvogels gezien maar ook reeën, vossen, uilen en hazen.
De eigenaar doet er alles aan om het naar je zin te maken. Gaf ook aan waar je lekker kon eten of als er bijzondere activiteiten in de omgeving waren.
We hebben genoten!

9
Comment from Marten

Jullie waren geweldige gasten familie Lems en aanhang...

Visited in June 2011

Een heerlijk rustig plekje in Frankrijk. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken mede door de gastvrijheid van de beide gastheren. Een fijne complete gite,prima bedden en een heerlijk zwembad . Goed verzorgd en schoon!
Ook de omgeving biedt veel mogelijkheden tot het maken van uitstapjes.

8
Visited in August 2010

Uitstekende en tot in de details verzorgde, schone gite, er ontbreekt werkelijk niets, uitgebreide toeristeninformatie van de omgeving, absolute rust, privacy, heerlijk zwembad, omringd door natuur en prachtige landbouw: ontspanning ten top. Zeer aangename gastheren.

9
Visited in July 2010

Marten en Dominique, nogmaals dank voor jullie gastvrijheid tijdens ons verblijf. Wat een schitterende en rustige omgeving! Wij hebben heel erg genoten van de diners die Dominique voor ons heeft bereid. Wij waanden ons de spreekwoordelijke God in Frankrijk. Hopelijk tot een volgende keer!

9

Visited this Gite? Please give your opinion