Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Petit Paradis

View album (32)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
 

Availability of 'Le Petit Paradis'

Attention! E H Bakker has last updated the calendar on 15 Mar 2021

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in December 2015

Een charmant vrijstaand huis, op eigen grond en niet een onderdeel van villapark. Voorzien van alle gemakken. Aangenaam terras met een zwembad, goed om de spieren los te maken en om af te koelen. Belangrijk vonden wij ook de omgeving: wijngaarden, een alleraardigst dorp op loopafstand (Faugeres, met zijn eigen wijnfestival, vooral de rosé is aan te raden) en met de auto zo in de grote stad (Beziers) of Lamelou-Les-Bains.
Een aanrader

9
Visited in July 2015

Een heerlijk huis, voorzien van alle gemakken. Zeker bij helder weer is het uitzicht fantastisch en zie je in de verte de Middellandse Zee! En wat is het heerlijk om aan het einde van de warme dag in het zwembad te springen. Trouwens, even een zwemmertje als ochtend gymnastiek is ook lekker. De omgeving is echt Frans. Overal wijnbouw, interessante caves om te bezoeken en de mooie wijnen van de streek te proeven. Slenteren door authentieke dorpjes of naar het strand. Het is een autoritje van ca. 45 min., maar dan genieten van de zon, zee en zand.
We komen zeker terug!!

9

Visited this Gite? Please give your opinion