Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Domaine Saint Joseph

View album (13)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Domaine Saint Joseph'

Attention! Ellen Brandt last updated the calendar on 02 Dec 2020

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Domaine Saint Joseph evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in July 2019
David en Hettie Wijnen

Zoekt U rust en ruimte, dan is dit een prima adres. Ellen is een topgastvrouw en goed ingevoerd in de regio. Er is veel te zien en veel wijn in de omgeving te proeven. Wil je naar het strand dan ben je in 25 minuten op je plek. Capestang aan het canal du midi is een aanrader. Prijs-kwaliteit is prima in verhouding. Aanrader voor iemand die graag een boek leest.

9
Visited in April 2014

Zelden zijn wij zo gastvrij onthaalt als door de eigenaresse van saint Joseph, Ellen! Het appartement is knus ingericht en huiselijk en schoon! Veel vrijheid en rust. We genoten van de uitstapjes omdat domain saint Joseph centraal gelegen is: het strand, de bergen, ruig landschap zijn nabij. De dorpjes langs Canal du Midi zijn gezellig door markten en terrasjes. Ellen is zeer behulpzaam om bijv. een reservering te maken voor rondleiding, want wij houden van Frankrijk, maar de taal zijn wij niet machtig. Voor de wijnliefhebbers is de regio ook zeker een aanrader!

9

Visited this Gite? Please give your opinion